Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Sawang Karo Mesem



Capo di fret 7

(Intro) Am Em F C Dm  G
        Am Em F C Dm G C

C       G         Am
po.. raono coro liyo..
        F       G           C
medot roso.. tanpo nggawe gelo..
    Dm     G        C         Am
sak ora orane.. aku tau mok sayang
      F                  G
ngisi atimu sing lagi bimbang..

C        G         Am
po.. wis mantep atimu..
         F          G          C
ninggal aku.. milih dia yang baru..
    Dm        G        C         Am
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
      F                  G
tak jaluk ojo bali ning atiku..

(Chorus)
          Am          Em
gur tak sawang karo mesem
    F           C
caramu ninggal aku..
  Dm         G              C      E
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

          Am          Em
gur tak sawang karo mesem
     F        C
kuat atiku nompo..
  Dm          G            C
lungamu ra pantes tak tangisi..

(Intro) Dm G C

C        G         Am
po.. wis mantep atimu..
         F          G          C
ninggal aku.. milih dia yang baru..
    Dm        G        C         Am
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
      F         C        C
tak jaluk ojo bali ning atiku..

(Int.) C G Am  F  G
       Em  Am  F  G

(Chorus)
          Am          Em
gur tak sawang karo mesem
    F           C
caramu ninggal aku..
  Dm         G              C      E
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

          Am          Em
gur tak sawang karo mesem
     F        C
kuat atiku nompo..
  Dm          G            C  E
lungamu ra pantes tak tangisi..

          Am          Em
gur tak sawang karo mesem
    F           C
caramu ninggal aku..
  Dm         G              C      E
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

          Am          Em
gur tak sawang karo mesem
     F        C
kuat atiku nompo..
  Dm          G            C
lungamu ra pantes tak tangisi..
  Dm          G            C
lungamu ra pantes tak tangisi..

(Outro) F G C



Happy Asmara - Tak Sawang Karo Mesem

(Intro) Em Bm C G Am  D
        Em Bm C G Am D G

G       D         Em
po.. raono coro liyo..
        C       D           G
medot roso.. tanpo nggawe gelo..
    Am     D        G         Em
sak ora orane.. aku tau mok sayang
      C                  D
ngisi atimu sing lagi bimbang..

G        D         Em
po.. wis mantep atimu..
         C          D          G
ninggal aku.. milih dia yang baru..
    Am        D        G         Em
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
      C                  D
tak jaluk ojo bali ning atiku..

(Chorus)
          Em          Bm
gur tak sawang karo mesem
    C           G
caramu ninggal aku..
  Am         D              G      B
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

          Em          Bm
gur tak sawang karo mesem
     C        G
kuat atiku nompo..
  Am          D            G
lungamu ra pantes tak tangisi..

(Intro) Am D G

G        D         Em
po.. wis mantep atimu..
         C          D          G
ninggal aku.. milih dia yang baru..
    Am        D        G         Em
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
      C         G        G
tak jaluk ojo bali ning atiku..

(Int.) G D Em  C  D
       Bm  Em  C  D

(Chorus)
          Em          Bm
gur tak sawang karo mesem
    C           G
caramu ninggal aku..
  Am         D              G      B
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

          Em          Bm
gur tak sawang karo mesem
     C        G
kuat atiku nompo..
  Am          D            G  B
lungamu ra pantes tak tangisi..

          Em          Bm
gur tak sawang karo mesem
    C           G
caramu ninggal aku..
  Am         D              G      B
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

          Em          Bm
gur tak sawang karo mesem
     C        G
kuat atiku nompo..
  Am          D            G
lungamu ra pantes tak tangisi..
  Am          D            G
lungamu ra pantes tak tangisi..

(Outro) C D G
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: