Kunci Gitar Happy Asmara - Pingin Sayang (Cover DERRADRU)



(Intro) C Em Am Em F G C

       C
saktenane bingung
         Am
yen lagi kasmaran
            Dm
mung tansah kelingan
        G
sliramu dadi pikiran
      C
isuk awan bengi
         Am
mung kebedo ati
          Dm
pengen ku mung siji
     G
kowe tak impi-impi..

     F                   Em
kudu kepiye aku le nyatakke..
    Dm        G            C
aku mung wani nyawang seko kene..
      F                     Em
mergo kahanan uripku sing bedo..
  Dm             G            C   C7
karo kowe sing luwih nduwe bondho..

(Chorus)
          F      G
pengen ngomong sayang
    Em        Am
aku dudu sopo-sopomu
Dm         G        C
aku ming pemuja rahasiamu
          F        G
pengen ngomong tresno
    Em          Am
aku wedi mbok gawe loro
Dm            G      C
sayangmu nggo wong liyo..

       C
saktenane bingung
         Am
yen lagi kasmaran
            Dm
mung tansah kelingan
        G
sliramu dadi pikiran
      C
isuk awan bengi
         Am
mung kebedo ati
          Dm
pengen ku mung siji
     G
kowe tak impi-impi..

     F       G           Em Am
kudu kepiye aku le nyatakke..
    Dm           G           C
aku mung wani nyawang seko kene..
      F        G            Em Am
mergo kahanan uripku sing bedo..
  Dm             G         C       C7
karo kowe sing luwih nduwe bondho..

(Chorus)
          F      G
pengen ngomong sayang
    Em        Am
aku dudu sopo-sopomu
Dm         G        C
aku ming pemuja rahasiamu
          F        G
pengen ngomong tresno
    Em          Am
aku wedi mbok gawe loro
Dm            G      C
sayangmu nggo wong liyo..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C

(Chorus)
          F      G
pengen ngomong sayang
    Em        Am
aku dudu sopo-sopomu
Dm         G        C
aku ming pemuja rahasiamu
          F        G
pengen ngomong tresno
    Em          Am
aku wedi mbok gawe loro
Dm            G      C
sayangmu nggo wong liyo..

          F      G
pengen ngomong sayang
    Em        Am
aku dudu sopo-sopomu
Dm         G        C
aku ming pemuja rahasiamu
          F        G
pengen ngomong tresno
    Em          Am
aku wedi mbok gawe loro
Dm            G      C
sayangmu nggo wong liyo..
Dm            G      C
sayangmu nggo wong liyo..



Happy Asmara - Pingin Sayang (Cover DERRADRU)

(Intro) G Bm Em Bm C D G

       G
saktenane bingung
         Em
yen lagi kasmaran
            Am
mung tansah kelingan
        D
sliramu dadi pikiran
      G
isuk awan bengi
         Em
mung kebedo ati
          Am
pengen ku mung siji
     D
kowe tak impi-impi..

     C                   Bm
kudu kepiye aku le nyatakke..
    Am        D            G
aku mung wani nyawang seko kene..
      C                     Bm
mergo kahanan uripku sing bedo..
  Am             D            G   G7
karo kowe sing luwih nduwe bondho..

(Chorus)
          C      D
pengen ngomong sayang
    Bm        Em
aku dudu sopo-sopomu
Am         D        G
aku ming pemuja rahasiamu
          C        D
pengen ngomong tresno
    Bm          Em
aku wedi mbok gawe loro
Am            D      G
sayangmu nggo wong liyo..

       G
saktenane bingung
         Em
yen lagi kasmaran
            Am
mung tansah kelingan
        D
sliramu dadi pikiran
      G
isuk awan bengi
         Em
mung kebedo ati
          Am
pengen ku mung siji
     D
kowe tak impi-impi..

     C       D           Bm Em
kudu kepiye aku le nyatakke..
    Am           D           G
aku mung wani nyawang seko kene..
      C        D            Bm Em
mergo kahanan uripku sing bedo..
  Am             D         G       G7
karo kowe sing luwih nduwe bondho..

(Chorus)
          C      D
pengen ngomong sayang
    Bm        Em
aku dudu sopo-sopomu
Am         D        G
aku ming pemuja rahasiamu
          C        D
pengen ngomong tresno
    Bm          Em
aku wedi mbok gawe loro
Am            D      G
sayangmu nggo wong liyo..

(Int.) C D Bm Em Am D G
       C D Bm Em Am D G

(Chorus)
          C      D
pengen ngomong sayang
    Bm        Em
aku dudu sopo-sopomu
Am         D        G
aku ming pemuja rahasiamu
          C        D
pengen ngomong tresno
    Bm          Em
aku wedi mbok gawe loro
Am            D      G
sayangmu nggo wong liyo..

          C      D
pengen ngomong sayang
    Bm        Em
aku dudu sopo-sopomu
Am         D        G
aku ming pemuja rahasiamu
          C        D
pengen ngomong tresno
    Bm          Em
aku wedi mbok gawe loro
Am            D      G
sayangmu nggo wong liyo..
Am            D      G
sayangmu nggo wong liyo..

Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: