Kunci Gitar Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Bathin



(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E..

  Am          Em
netes.. banyu ing moto..
     F            C
sliramu.. sanding wong liyo
    Dm           Am
sak tenane.. aku ra lilo
      F           E
mergo kebacut tresno..

  Am          Em
tali.. tresno ing janji..
   F            C
saiki.. podo ngelarani..
  Dm              Am
nanging ati raiso ngapusi
     F                 E
sliramu sing tak tresnani..

(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E..

 Am       Em
opo.. ora kelingan..
    F             C
naliko.. bareng sesandingan
   Dm            Am
janji malah dadi kacidran
       F              E
tresno amung dadi kenangan..

(Chorus)
  C               G
tangis.. sing tak rasakno
     Dm           Am
ra bakal.. ngganteni loro
     C             G
janjimu.. uwes kok ucapno
     F       E
gawe atiku loro..

  C             G
amung.. lewat poto iki
       Dm        Am
sing biso.. ngobati ati
      C             G
tak pikir.. malah dadi bathin
 F                    E
aku ra ikhlas lahir bathin..

(Int.) Am Em F C
       Dm Am F E..

(Chorus)
  C               G
tangis.. sing tak rasakno
     Dm           Am
ra bakal.. ngganteni loro
     C             G
janjimu.. uwes kok ucapno
     F       E
gawe atiku loro..

  C             G
amung.. lewat poto iki
       Dm        Am
sing biso.. ngobati ati
      C             G
tak pikir.. malah dadi bathin
 F                    E
aku ra ikhlas lahir bathin..

(Outro) F G Am



Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Bathin

(Intro) Em Bm C G
        Am Em C B..

  Em          Bm
netes.. banyu ing moto..
     C            G
sliramu.. sanding wong liyo
    Am           Em
sak tenane.. aku ra lilo
      C           B
mergo kebacut tresno..

  Em          Bm
tali.. tresno ing janji..
   C            G
saiki.. podo ngelarani..
  Am              Em
nanging ati raiso ngapusi
     C                 B
sliramu sing tak tresnani..

(Intro) Em Bm C G
        Am Em C B..

 Em       Bm
opo.. ora kelingan..
    C             G
naliko.. bareng sesandingan
   Am            Em
janji malah dadi kacidran
       C              B
tresno amung dadi kenangan..

(Chorus)
  G               D
tangis.. sing tak rasakno
     Am           Em
ra bakal.. ngganteni loro
     G             D
janjimu.. uwes kok ucapno
     C       B
gawe atiku loro..

  G             D
amung.. lewat poto iki
       Am        Em
sing biso.. ngobati ati
      G             D
tak pikir.. malah dadi bathin
 C                    B
aku ra ikhlas lahir bathin..

(Int.) Em Bm C G
       Am Em C B..

(Chorus)
  G               D
tangis.. sing tak rasakno
     Am           Em
ra bakal.. ngganteni loro
     G             D
janjimu.. uwes kok ucapno
     C       B
gawe atiku loro..

  G             D
amung.. lewat poto iki
       Am        Em
sing biso.. ngobati ati
      G             D
tak pikir.. malah dadi bathin
 C                    B
aku ra ikhlas lahir bathin..

(Outro) C D Em
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: