Kunci Gitar Happy Asmara - Ngerteni Kowe



Capo di fret 1

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

    C                    F
tak akoni aku iki memang salah..
    Dm                         G
tresno.. kowe sing wis we'e de'e..
    Em                  Am
yen tak pendem aku ora iso
    Dm
yen roso ki tak omongno..
 F         G
aku iso tambah duso..

    C                      F
mungkin iki kabeh uwis garise..
 Dm                    G
aku.. kudu iso ngikhlaske..
 Em                     Am
opo pancen iki wis nasibku..
  Dm
kudu iso nglalekke kowe
   F             G
mending ra sah diterusne..

(Chorus)
                     Em
mungkin iki wis takdire
           Dm             F
aku karo kowe.. sakmene wae
                 G
ora perlu diterusne..
    C         E
aku milih pisahan
           Am        F
dudu mergo uwis ra sayang
           Dm
nanging mergo aku ngerteni
     F
yen aku salah
       G           C
mergo aku tresno kowe..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C

    C                      F
mungkin iki kabeh uwis garise..
 Dm                    G
aku.. kudu iso ngikhlaske..
 Em                     Am
opo pancen iki wis nasibku..
  Dm
kudu iso nglalekke kowe
   F             G
mending ra sah diterusne..

(Chorus)
                     Em
mungkin iki wis takdire
           Dm             F
aku karo kowe.. sakmene wae
                 G
ora perlu diterusne..
    C         E
aku milih pisahan
           Am        F
dudu mergo uwis ra sayang
           Dm
nanging mergo aku ngerteni
     F
yen aku salah
       G           C   G
mergo aku tresno kowe..

                     Em
mungkin iki wis takdire
           Dm             F
aku karo kowe.. sakmene wae
                 G
ora perlu diterusne..
    C         E
aku milih pisahan
           Am        F
dudu mergo uwis ra sayang
           Dm
nanging mergo aku ngerteni
     F
yen aku salah
       G           C
mergo aku tresno kowe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: