Kunci Gitar Happy Asmara - Lewat Angin Wengi



(Intro) C  Em  F  G
        Dm  Am  F G C

  C
padange mbulan ndadari..
      F           C
ngancani ati kang sepi..
Dm         G        C
gawe ngamboro roso angen iki..
 Dm     G      E
angenku iki tondo yekti
           Am
tresno ing ati..
        F                     G
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    C
tak simpen ning njero ati
    F            C
esemmu tansah ngangeni
 Dm        G          C
opo ning kono kroso kangen iki..
Dm            G
nadyan akeh gudo..
        E            Am
ra ngalangi dalaning tresno
        F
mung sliramu memanike kalbu
       G
ra ono wong liyo..

(Chorus)
  Am           Em
rungokno sworo atiku
     F               C
kang nandang kangen sliramu
     Dm           C
kang tansah manah atiku
        Dm                    E
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  Am           Em
liwat lirih sworo angin
    F            C
tak titipne roso kasmaran
  Dm        C
sedino koyo sewindu
       Dm               E
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Int.) Am Em F C
       Dm C Dm  E
       Am Em F C
       Dm C Dm G C

  C
padange mbulan ndadari..
      F           C
ngancani ati kang sepi..
Dm         G        C
gawe ngamboro roso angen iki..
 Dm     G      E
angenku iki tondo yekti
           Am
tresno ing ati..
        F                     G
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    C
tak simpen ning njero ati
    F            C
esemmu tansah ngangeni
 Dm        G          C
opo ning kono kroso kangen iki..
Dm            G
nadyan akeh gudo..
        E            Am
ra ngalangi dalaning tresno
        F
mung sliramu memanike kalbu
       G
ra ono wong liyo..

(Chorus)
  Am           Em
rungokno sworo atiku
     F               C
kang nandang kangen sliramu
     Dm           C
kang tansah manah atiku
        Dm                    E
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  Am           Em
liwat lirih sworo angin
    F            C
tak titipne roso kasmaran
  Dm        C
sedino koyo sewindu
       Dm               E
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Outro) Am Em F C
        Dm C Dm G C



Happy Asmara - Lewat Angin Wengi

(Intro) B  D#m  E  F#
        C#m  G#m  E F# B

  B
padange mbulan ndadari..
      E           B
ngancani ati kang sepi..
C#m        F#       B
gawe ngamboro roso angen iki..
 C#m    F#     D#
angenku iki tondo yekti
           G#m
tresno ing ati..
        E                     F#
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    B
tak simpen ning njero ati
    E            B
esemmu tansah ngangeni
 C#m       F#         B
opo ning kono kroso kangen iki..
C#m           F#
nadyan akeh gudo..
        D#           G#m
ra ngalangi dalaning tresno
        E
mung sliramu memanike kalbu
       F#
ra ono wong liyo..

(Chorus)
  G#m          D#m
rungokno sworo atiku
     E               B
kang nandang kangen sliramu
     C#m          B
kang tansah manah atiku
        C#m                   D#
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  G#m          D#m
liwat lirih sworo angin
    E            B
tak titipne roso kasmaran
  C#m       B
sedino koyo sewindu
       C#m              D#
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Int.) G#m D#m E B
       C#m B C#m  D#
       G#m D#m E B
       C#m B C#m F# B

  B
padange mbulan ndadari..
      E           B
ngancani ati kang sepi..
C#m        F#       B
gawe ngamboro roso angen iki..
 C#m    F#     D#
angenku iki tondo yekti
           G#m
tresno ing ati..
        E                     F#
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    B
tak simpen ning njero ati
    E            B
esemmu tansah ngangeni
 C#m       F#         B
opo ning kono kroso kangen iki..
C#m           F#
nadyan akeh gudo..
        D#           G#m
ra ngalangi dalaning tresno
        E
mung sliramu memanike kalbu
       F#
ra ono wong liyo..

(Chorus)
  G#m          D#m
rungokno sworo atiku
     E               B
kang nandang kangen sliramu
     C#m          B
kang tansah manah atiku
        C#m                   D#
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  G#m          D#m
liwat lirih sworo angin
    E            B
tak titipne roso kasmaran
  C#m       B
sedino koyo sewindu
       C#m              D#
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Outro) G#m D#m E B
        C#m B C#m F# B
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: