Kunci Gitar Happy Asmara - Koncoan Wae



Capo di fret 2

(Intro) C Dm  G  C  G

   C                   F
mbiyen.. kowe nglarani atiku..
F     C/E   Dm
medot tresnoku..
                      G
kowe luwih milih karo koncoku
           Em
nanging saiki..
                    A
kowe ngajak balikan ro aku
           Dm
nyesel jaremu..
   C          G
mbiyen kowe lungo ninggalne aku
      C
demi arek ake..

(Chorus)
               F
sorry sorry to say
                   G
saiki dewe mending kekancan
            Em
mergo aku loro..
        E            A
naliko mbiyen pedote asmoro..
               Dm
kowe ra ngrasakne..
                    G
lagi sayang malah ditinggalne
                F  Fm C
loro banget rasane..

 C                  F
ibarate sego uwis dadi bubur
             Dm
wis kadung ajur lebur
                   G
ora mungkin dewe biso akur
                 Em
mendingan kowe kubur..
                 E      A
kenangan sing mbiyen pernah nyampur
                  Dm
sampeyan milih kundur..
              G
kulo mboten purun
                   C
nuwun sewu pamit matur nuwun

(Chorus)
               F
sorry sorry to say
                   G
saiki dewe mending kekancan
            Em
mergo aku loro..
        E            A
naliko mbiyen pedote asmoro..
               Dm
kowe ra ngrasakne..
                    G
lagi sayang malah ditinggalne
                C
loro banget rasane.. hoo..

               F
sorry sorry to say
                   G
saiki aku wis urip tenang
                  Em
wis duwe penggantimu
      E           A
ora medet ra moto duitan
           Dm
ora koyo kowe..
                     G
mbiyen lungo ngaboti bebandan
               F   Fm  C
hatiku dadi korban.. hoo oo..

(Int.) Dm G Em E A
       Dm G C..

(Chorus)
               F
sorry sorry to say
                   G
saiki dewe mending kekancan
            Em
mergo aku loro..
        E            A
naliko mbiyen pedote asmoro..
               Dm
kowe ra ngrasakne..
                    G
lagi sayang malah ditinggalne
                C
loro banget rasane.. hoo..

               F
sorry sorry to say
                   G
saiki aku wis urip tenang
                  Em
wis duwe penggantimu
      E           A
ora medet ra moto duitan
           Dm
ora koyo kowe..
                     G
mbiyen lungo ngaboti bebandan
               F   Fm  C
hatiku dadi korban.. huu uuuu..



Happy Asmara - Koncoan Wae

(Intro) D Em  A  D  A

   D                   G
mbiyen.. kowe nglarani atiku..
G     D/F#  Em
medot tresnoku..
                      A
kowe luwih milih karo koncoku
           F#m
nanging saiki..
                    B
kowe ngajak balikan ro aku
           Em
nyesel jaremu..
   D          A
mbiyen kowe lungo ninggalne aku
      D
demi arek ake..

(Chorus)
               G
sorry sorry to say
                   A
saiki dewe mending kekancan
            F#m
mergo aku loro..
        F#           B
naliko mbiyen pedote asmoro..
               Em
kowe ra ngrasakne..
                    A
lagi sayang malah ditinggalne
                G  Gm D
loro banget rasane..

 D                  G
ibarate sego uwis dadi bubur
             Em
wis kadung ajur lebur
                   A
ora mungkin dewe biso akur
                 F#m
mendingan kowe kubur..
                 F#     B
kenangan sing mbiyen pernah nyampur
                  Em
sampeyan milih kundur..
              A
kulo mboten purun
                   D
nuwun sewu pamit matur nuwun

(Chorus)
               G
sorry sorry to say
                   A
saiki dewe mending kekancan
            F#m
mergo aku loro..
        F#           B
naliko mbiyen pedote asmoro..
               Em
kowe ra ngrasakne..
                    A
lagi sayang malah ditinggalne
                D
loro banget rasane.. hoo..

               G
sorry sorry to say
                   A
saiki aku wis urip tenang
                  F#m
wis duwe penggantimu
      F#          B
ora medet ra moto duitan
           Em
ora koyo kowe..
                     A
mbiyen lungo ngaboti bebandan
               G   Gm  D
hatiku dadi korban.. hoo oo..

(Int.) Em A F#m F# B
       Em A D..

(Chorus)
               G
sorry sorry to say
                   A
saiki dewe mending kekancan
            F#m
mergo aku loro..
        F#           B
naliko mbiyen pedote asmoro..
               Em
kowe ra ngrasakne..
                    A
lagi sayang malah ditinggalne
                D
loro banget rasane.. hoo..

               G
sorry sorry to say
                   A
saiki aku wis urip tenang
                  F#m
wis duwe penggantimu
      F#          B
ora medet ra moto duitan
           Em
ora koyo kowe..
                     A
mbiyen lungo ngaboti bebandan
               G   Gm  D
hatiku dadi korban.. huu uuuu..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: