Kunci Gitar Happy Asmara - Kangen Ati



Capo di fret 5

(Intro) Am Em F C
        Dm E Am

Am  Em    F          C
umpomo.. isih ono wektu..
 Dm        E             Am
aku pengen jujur nang sliramu..
Am   Em        F          C
rak ono.. sing iso ngganteni..
Dm           E             Am
mung sliramu sing tak kangeni..

 Dm                     Am
adoh panggonmu lan adoh tresnomu
  F                           E
lawang tresno mung kanggo sliramu..

(Chorus)
             Dm          G
rak ono sing biso ngganteni..
             C       Em  Am
sliramu sing ning njero ati..
            Dm           E
roso tresno sing kok uwehno
             Am   A
iso ngedemke loro..

          Dm         G
ayem urip ayem tresnoku
            C          Em   Am
naliko sesandhing nang sliramu..
         Dm           E
opo sliramu ra ngrasakno
                F        E
kangen ati sing tak roso..

(Int.) Am Dm G C Dm E..

 Dm                     Am
adoh panggonmu lan adoh tresnomu
  F                           E
lawang tresno mung kanggo sliramu..

(Chorus)
             Dm          G
rak ono sing biso ngganteni..
             C       Em  Am
sliramu sing ning njero ati..
            Dm           E
roso tresno sing kok uwehno
             Am   A
iso ngedemke loro..

          Dm         G
ayem urip ayem tresnoku
            C          Em   Am
naliko sesandhing nang sliramu..
         Dm           E
opo sliramu ra ngrasakno
                F        E  Am
kangen ati sing tak roso..



Happy Asmara - Kangen Ati

(Intro) Dm Am Bb F
        Gm A Dm

Dm  Am    Bb         F
umpomo.. isih ono wektu..
 Gm        A             Dm
aku pengen jujur nang sliramu..
Dm   Am        Bb         F
rak ono.. sing iso ngganteni..
Gm           A             Dm
mung sliramu sing tak kangeni..

 Gm                     Dm
adoh panggonmu lan adoh tresnomu
  Bb                          A
lawang tresno mung kanggo sliramu..

(Chorus)
             Gm          C
rak ono sing biso ngganteni..
             F       Am  Dm
sliramu sing ning njero ati..
            Gm           A
roso tresno sing kok uwehno
             Dm   D
iso ngedemke loro..

          Gm         C
ayem urip ayem tresnoku
            F          Am   Dm
naliko sesandhing nang sliramu..
         Gm           A
opo sliramu ra ngrasakno
                Bb       A
kangen ati sing tak roso..

(Int.) Dm Gm C F Gm A..

 Gm                     Dm
adoh panggonmu lan adoh tresnomu
  Bb                          A
lawang tresno mung kanggo sliramu..

(Chorus)
             Gm          C
rak ono sing biso ngganteni..
             F       Am  Dm
sliramu sing ning njero ati..
            Gm           A
roso tresno sing kok uwehno
             Dm   D
iso ngedemke loro..

          Gm         C
ayem urip ayem tresnoku
            F          Am   Dm
naliko sesandhing nang sliramu..
         Gm           A
opo sliramu ra ngrasakno
                Bb       A  Dm
kangen ati sing tak roso..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: