Kunci Gitar Buleud - Fanny Sabila



(Intro) Am  G  F G Am

Am
lain sakali..
              G
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  F
kasalahan sami
             E
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

(Intro) Am  G  F  Am

Am
tega tegana..
            G
teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
F
taya puas puas na
     E
luka liku ngagulkeun dusta..

Dm                  Am
lain sabaraneun.. lain dagoaneun..
    F                   G
asa buntu teu manggih jalan
       Am
keur kasaean..

(Intro) F G Am

  Am
saha nu ridoeun
      G
didua keun ditilukeun..
  F        G          Am
hate kapanasan awak katirisan..
  Am
abdi rela pasrah
       G
cape kagugulung masalah..
  F            G            Am
hate geus karancang teu ka ubaran..

(Intro) F E G Am
        F G Am..

(Chorus)
       Am
menit ieu abdi pamit..
    Dm
narimakeun cinta nu leungit..
   F
ngapungkeun rasa nu pait
         Am     E
ka luhur langit..

       Am
abdi rela undur diri
       Dm
ngubur panghareupan nu suci..
  F
malidkeun rasa kanyeuri
        Am
neunagkeun ati..

       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am
lepas ti anjeun..

(Int.) Am Dm G F G F Am
       G F G Am

(Chorus)
       Am
menit ieu abdi pamit..
    Dm
narimakeun cinta nu leungit..
   F
ngapungkeun rasa nu pait
         Am     E
ka luhur langit..

       Am
abdi rela undur diri
       Dm
ngubur panghareupan nu suci..
  F
malidkeun rasa kanyeuri
        Am
neunagkeun ati..

       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am
lepas ti anjeun..



Buleud - Fanny Sabila

(Intro) D#m  C#  B C# D#m

D#m
lain sakali..
              C#
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  B
kasalahan sami
             A#
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

(Intro) D#m  C#  B  D#m

D#m
tega tegana..
            C#
teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
B
taya puas puas na
     A#
luka liku ngagulkeun dusta..

G#m                 D#m
lain sabaraneun.. lain dagoaneun..
    B                   C#
asa buntu teu manggih jalan
       D#m
keur kasaean..

(Intro) B C# D#m

  D#m
saha nu ridoeun
      C#
didua keun ditilukeun..
  B        C#         D#m
hate kapanasan awak katirisan..
  D#m
abdi rela pasrah
       C#
cape kagugulung masalah..
  B            C#           D#m
hate geus karancang teu ka ubaran..

(Intro) B A# C# D#m
        B C# D#m..

(Chorus)
       D#m
menit ieu abdi pamit..
    G#m
narimakeun cinta nu leungit..
   B
ngapungkeun rasa nu pait
         D#m    A#
ka luhur langit..

       D#m
abdi rela undur diri
       G#m
ngubur panghareupan nu suci..
  B
malidkeun rasa kanyeuri
        D#m
neunagkeun ati..

       G#m
kajeun asa beurat ngalengkah
       D#m
kajeun abdi can boga arah
       B               C#
abdi buleud, buleud, buleud..
         D#m
lepas ti anjeun..

(Int.) D#m G#m C# B C# B D#m
       C# B C# D#m

(Chorus)
       D#m
menit ieu abdi pamit..
    G#m
narimakeun cinta nu leungit..
   B
ngapungkeun rasa nu pait
         D#m    A#
ka luhur langit..

       D#m
abdi rela undur diri
       G#m
ngubur panghareupan nu suci..
  B
malidkeun rasa kanyeuri
        D#m
neunagkeun ati..

       G#m
kajeun asa beurat ngalengkah
       D#m
kajeun abdi can boga arah
       B               C#
abdi buleud, buleud, buleud..
         D#m
lepas ti anjeun..
Lihat Semua :

Fanny Sabila

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.