Kunci Gitar Happy Asmara - Golek Liyane



Capo di fret 2

(Intro) C Am Dm G
        Em Am G F Fm G

C                    Am
 cobo tak kuwat kuwatke
                   Dm
weroh kowe karo dekne..
                G
bisoku amung ndungakne
                  C
mugo langgeng selawase..

C                  F
 lungamu ninggal kenangan
                  G
tekamu ngirim undangan
                   C
medotne tali katresnan..

C7                 F
 yen pancen kuwi dalane
                  G
tak trimo keputusane
                C
aku tak golek liyane..

(Intro) Dm G C C7

(Chorus)
        F
sak tenane aku sayang..
    G                C
jeroning atiku iki wegah kelangan..
C7         F
 tak ikhlasne kowe ngilang..
   G
snajan mbiyen kowe
        C
wis tau tak sayang..

C7        F
 tresnoku kok sio-sio
G
 ninggal tatu..
          C
nembus jroning dodo..
C7      F
 mugo kowe ora getun..
G                    C
 cekap smanten matur nuwon..

(Int.) Dm G Em Am
       Dm G C C7
       Dm G Em Am
       Dm G C G

C                    Am
 cobo tak kuwat kuwatke
                   Dm
weroh kowe karo dekne..
                G
bisoku amung ndungakne
                  C
mugo langgeng selawase..

C                  F
 lungamu ninggal kenangan
                  G
tekamu ngirim undangan
                   C
medotne tali katresnan..

C7                 F
 yen pancen kuwi dalane
                  G
tak trimo keputusane
                C
aku tak golek liyane..

(Intro) Dm G C C7

(Chorus)
        F
sak tenane aku sayang..
    G                C
jeroning atiku iki wegah kelangan..
C7         F
 tak ikhlasne kowe ngilang..
   G
snajan mbiyen kowe
        C
wis tau tak sayang..

C7        F
 tresnoku kok sio-sio
G
 ninggal tatu..
          C
nembus jroning dodo..
C7      F
 mugo kowe ora getun..
G                    C
 cekap smanten matur nuwon..

C7       F
 sak tenane aku sayang..
    G                C
jeroning atiku iki wegah kelangan..
C7         F
 tak ikhlasne kowe ngilang..
   G
snajan mbiyen kowe
        C
wis tau tak sayang..

C7        F
 tresnoku kok sio-sio
G
 ninggal tatu..
          C
nembus jroning dodo..
C7      F
 mugo kowe ora getun..
G                    C
 cekap smanten matur nuwon..



Happy Asmara - Golek Liyane

(Intro) D Bm Em A
        F#m Bm A G Gm A

D                    Bm
 cobo tak kuwat kuwatke
                   Em
weroh kowe karo dekne..
                A
bisoku amung ndungakne
                  D
mugo langgeng selawase..

D                  G
 lungamu ninggal kenangan
                  A
tekamu ngirim undangan
                   D
medotne tali katresnan..

D7                 G
 yen pancen kuwi dalane
                  A
tak trimo keputusane
                D
aku tak golek liyane..

(Intro) Em A D D7

(Chorus)
        G
sak tenane aku sayang..
    A                D
jeroning atiku iki wegah kelangan..
D7         G
 tak ikhlasne kowe ngilang..
   A
snajan mbiyen kowe
        D
wis tau tak sayang..

D7        G
 tresnoku kok sio-sio
A
 ninggal tatu..
          D
nembus jroning dodo..
D7      G
 mugo kowe ora getun..
A                    D
 cekap smanten matur nuwon..

(Int.) Em A F#m Bm
       Em A D D7
       Em A F#m Bm
       Em A D A

D                    Bm
 cobo tak kuwat kuwatke
                   Em
weroh kowe karo dekne..
                A
bisoku amung ndungakne
                  D
mugo langgeng selawase..

D                  G
 lungamu ninggal kenangan
                  A
tekamu ngirim undangan
                   D
medotne tali katresnan..

D7                 G
 yen pancen kuwi dalane
                  A
tak trimo keputusane
                D
aku tak golek liyane..

(Intro) Em A D D7

(Chorus)
        G
sak tenane aku sayang..
    A                D
jeroning atiku iki wegah kelangan..
D7         G
 tak ikhlasne kowe ngilang..
   A
snajan mbiyen kowe
        D
wis tau tak sayang..

D7        G
 tresnoku kok sio-sio
A
 ninggal tatu..
          D
nembus jroning dodo..
D7      G
 mugo kowe ora getun..
A                    D
 cekap smanten matur nuwon..

D7       G
 sak tenane aku sayang..
    A                D
jeroning atiku iki wegah kelangan..
D7         G
 tak ikhlasne kowe ngilang..
   A
snajan mbiyen kowe
        D
wis tau tak sayang..

D7        G
 tresnoku kok sio-sio
A
 ninggal tatu..
          D
nembus jroning dodo..
D7      G
 mugo kowe ora getun..
A                    D
 cekap smanten matur nuwon..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: