Kunci Gitar Happy Asmara feat. Nadia Aprilia - Separo Nyowo



Capo di fret 5

(Intro) C G Am Em
        F C G..
        C G Am Em
        F C G G C..

      C            G
tresnoku soyo ngrembuyung..
        Am      Em
yen kelingan.. esemmu..
      F            C           G
kangenku ngelayung marang sliramu..

      C              G
tak titip tembang rindu
        Am           Em
lewat sumilir angin ndalu..
      F           C
mergo adoh panggonmu aku..
     G                  C
mung biso.. nyawang fotomu..

C                      G            Am
 abot sing tak songgo.. iku ora sepiro
                         Em
di banding kangenku sing ning njero ndodo
F                    C                  G
 bingung keserang rindu, urip keroso sintru
                      G
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

C                  G
 mendem pingin ketemu masiyo mung suaramu
Am                      Em
 nadyan sak kecap iso nggawe merem atiku
F                 C
 aku mung biso ndedungo mugo biso jodoh
                         G
urip sampek tumekaning pati
            C
marang sliramu..

(Chorus)
C   G         Am
separo nyowo iki..
      F         Dm          G
bebasane.. mung kanggo sliramu..
C       G             Am
tak.. jaluk ning setyomu..
      F       Dm         G
ojo pupus.. selawase tresnomu..

      Em              Am
iki kabeh.. wujud tresnoku..
       Dm             G           C
separo nyowoku.. mung kanggo sliramu..

(Int.) C G Am Em
       F C G..
       C G Am Em
       F C G G C..

      C              G
tak titip tembang rindu
        Am           Em
lewat sumilir angin ndalu..
      F           C
mergo adoh panggonmu aku..
     G                  C
mung biso.. nyawang fotomu..

C                      G            Am
 abot sing tak songgo.. iku ora sepiro
                         Em
di banding kangenku sing ning njero ndodo
F                    C                  G
 bingung keserang rindu, urip keroso sintru
                      G
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

C                  G
 mendem pingin ketemu masiyo mung suaramu
Am                      Em
 nadyan sak kecap iso nggawe merem atiku
F                 C
 aku mung biso ndedungo mugo biso jodoh
                         G
urip sampek tumekaning pati
            C
marang sliramu..

(Chorus)
C   G         Am
separo nyowo iki..
      F         Dm          G
bebasane.. mung kanggo sliramu..
C       G             Am
tak.. jaluk ning setyomu..
      F       Dm         G
ojo pupus.. selawase tresnomu..

      Em              Am
iki kabeh.. wujud tresnoku..
       Dm             G           C
separo nyowoku.. mung kanggo sliramu..



Happy Asmara feat. Nadia Aprilia - Separo Nyowo

(Intro) F C Dm Am
        Bb F C..
        F C Dm Am
        Bb F C C F..

      F            C
tresnoku soyo ngrembuyung..
        Dm      Am
yen kelingan.. esemmu..
      Bb           F           C
kangenku ngelayung marang sliramu..

      F              C
tak titip tembang rindu
        Dm           Am
lewat sumilir angin ndalu..
      Bb          F
mergo adoh panggonmu aku..
     C                  F
mung biso.. nyawang fotomu..

F                      C            Dm
 abot sing tak songgo.. iku ora sepiro
                         Am
di banding kangenku sing ning njero ndodo
Bb                   F                  C
 bingung keserang rindu, urip keroso sintru
                      C
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

F                  C
 mendem pingin ketemu masiyo mung suaramu
Dm                      Am
 nadyan sak kecap iso nggawe merem atiku
Bb                F
 aku mung biso ndedungo mugo biso jodoh
                         C
urip sampek tumekaning pati
            F
marang sliramu..

(Chorus)
F   C         Dm
separo nyowo iki..
      Bb        Gm          C
bebasane.. mung kanggo sliramu..
F       C             Dm
tak.. jaluk ning setyomu..
      Bb      Gm         C
ojo pupus.. selawase tresnomu..

      Am              Dm
iki kabeh.. wujud tresnoku..
       Gm             C           F
separo nyowoku.. mung kanggo sliramu..

(Int.) F C Dm Am
       Bb F C..
       F C Dm Am
       Bb F C  F..

      F              C
tak titip tembang rindu
        Dm           Am
lewat sumilir angin ndalu..
      Bb          F
mergo adoh panggonmu aku..
     C                  F
mung biso.. nyawang fotomu..

F                      C            Dm
 abot sing tak songgo.. iku ora sepiro
                         Am
di banding kangenku sing ning njero ndodo
Bb                   F                  C
 bingung keserang rindu, urip keroso sintru
                      C
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

F                  C
 mendem pingin ketemu masiyo mung suaramu
Dm                      Am
 nadyan sak kecap iso nggawe merem atiku
Bb                F
 aku mung biso ndedungo mugo biso jodoh
                         C
urip sampek tumekaning pati
            F
marang sliramu..

(Chorus)
F   C         Dm
separo nyowo iki..
      Bb        Gm          C
bebasane.. mung kanggo sliramu..
F       C             Dm
tak.. jaluk ning setyomu..
      Bb      Gm         C
ojo pupus.. selawase tresnomu..

      Am              Dm
iki kabeh.. wujud tresnoku..
       Gm             C           F
separo nyowoku.. mung kanggo sliramu..

Happy Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :