Kunci Gitar Happy Asmara - Dungo



Ciptaan : Cak Percil

Capo di fret 2

(Intro) Am Dm G Em
        Am F G C

 C                   Dm
awan bengi ora iso turu..
    F                    C
kelingan.. marang kangmasku..
    Am                         Dm
sak bendino tansah kangen sliramu..
       F          G       C
wong bagus.. gantilane atiku..

   C                    Dm
mandahneo biso malek wektu..
       F               C
dadi siji.. marang esemmu..
       Am                 Dm
roso seneng.. jeroning atiku..
       F          G         C
wong bagus.. ning endi paranmu..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
    Am                  Em
bisoku mung nangis ono njeroning ati
       Dm          G          C
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
    Am                 Em
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
      Dm        G         C
ilangono roso loro.. jero ati..

(Int.) F  Em  Dm E Am G
       F  G  C  G

   C                    Dm
mandahneo biso malek wektu..
       F               C
dadi siji.. marang esemmu..
       Am                 Dm
roso seneng.. jeroning atiku..
       F          G         C
wong bagus.. ning endi paranmu..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
    Am                  Em
bisoku mung nangis ono njeroning ati
       Dm          G          C
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
    Am                 Em
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
      Dm        G          C
ilangono roso loro.. njero ati..

    Am                  Em
bisoku mung nangis ono njeroning ati
       Dm          G          C
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
    Am                 Em
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
      Dm        G          C
ilangono roso loro.. njero ati..

    Dm                Em
opo pancen iki.. kudu tak lakoni
        Dm          G            C
tetep sabar.. masio nangis ning ati..
    Dm                 Em
opo pancen iki.. wis dadi garise..
        Dm       G         C
kabeh mau.. mugo ono hikmahe..



Happy Asmara - Dungo

(Intro) Bm Em A F#m
        Bm G A D

 D                   Em
awan bengi ora iso turu..
    G                    D
kelingan.. marang kangmasku..
    Bm                         Em
sak bendino tansah kangen sliramu..
       G          A       D
wong bagus.. gantilane atiku..

   D                    Em
mandahneo biso malek wektu..
       G               D
dadi siji.. marang esemmu..
       Bm                 Em
roso seneng.. jeroning atiku..
       G          A         D
wong bagus.. ning endi paranmu..

(Intro) Em A D

(Chorus)
    Bm                  F#m
bisoku mung nangis ono njeroning ati
       Em          A          D
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
    Bm                 F#m
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
      Em        A         D
ilangono roso loro.. jero ati..

(Int.) G  F#m  Em F# Bm A
       G  A  D  A

   D                    Em
mandahneo biso malek wektu..
       G               D
dadi siji.. marang esemmu..
       Bm                 Em
roso seneng.. jeroning atiku..
       G          A         D
wong bagus.. ning endi paranmu..

(Intro) Em A D

(Chorus)
    Bm                  F#m
bisoku mung nangis ono njeroning ati
       Em          A          D
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
    Bm                 F#m
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
      Em        A          D
ilangono roso loro.. njero ati..

    Bm                  F#m
bisoku mung nangis ono njeroning ati
       Em          A          D
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
    Bm                 F#m
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
      Em        A          D
ilangono roso loro.. njero ati..

    Em                F#m
opo pancen iki.. kudu tak lakoni
        Em          A            D
tetep sabar.. masio nangis ning ati..
    Em                 F#m
opo pancen iki.. wis dadi garise..
        Em       A         D
kabeh mau.. mugo ono hikmahe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: