Kunci Gitar Happy Asmara - Dada Sayang



Capo di fret 3

(Intro) Am  Dm  G C Em
        Dm  C  G Em Am E

  Am
rasane koyo ngene..
    G        C
yen lagi nandang kahanan..
      F         G
tak kuat kuatne ati..
G           C
nadyan loro tenan..
       Dm            G         C
sing dikarepne.. selawase sesandingan
   Dm              G      Am
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Am
 yen pancen mung semene..
    G        C
tresnomu kanggo awakku..
      F          G
yowes kudu tak lilakne
  G           C
nadyan perih atiku..
       Dm            G             C
ninggalke aku.. kowe malah ro wong liyo
    Dm          G     Am    E
aku sadar wes raono artine..

(Chorus)
           Am
yowes dada sayang
         Dm
dewe wes rak dadi siji..
      G
sing ati ati nggon bebrayan
          C              E
tak dongakne tresno nyawiji..
Am
yowes dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli..
    G
amergo aku wes kudu sadar
       C            E
dudu sopo sopo aku iki..

       Dm                 C
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Int.) Am  Dm  G  C
       F  Am  F E Am  E

                  Am
yen pancen mung semene..
    G        C
tresnomu kanggo awakku..
      F          G
yowes kudu tak lilakne
  G           C
nadyan perih atiku..
       Dm            G             C
ninggalke aku.. kowe malah ro wong liyo
    Dm          G     Am    E
aku sadar wes raono artine..

(Chorus)
           Am
yowes dada sayang
         Dm
dewe wes rak dadi siji..
      G
sing ati ati nggon bebrayan
          C              E
tak dongakne tresno nyawiji..
Am
yowes dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli..
    G
amergo aku wes kudu sadar
       C            E
dudu sopo sopo aku iki..

       Dm                 C
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           Am
yowes dada sayang
         Dm
dewe wes rak dadi siji..
      G
sing ati ati nggon bebrayan
          C              E
tak dongakne tresno nyawiji..
Am
yowes dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli..
    G
amergo aku wes kudu sadar
       C            E
dudu sopo sopo aku iki..

       Dm                 C
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Outro) E  Am..



Happy Asmara - Dada Sayang

(Intro) Cm  Fm  A# D# Gm
        Fm  D#  A# Gm Cm G

  Cm
rasane koyo ngene..
    A#       D#
yen lagi nandang kahanan..
      G#        A#
tak kuat kuatne ati..
A#          D#
nadyan loro tenan..
       Fm            A#        D#
sing dikarepne.. selawase sesandingan
   Fm              A#     Cm
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Cm
 yen pancen mung semene..
    A#       D#
tresnomu kanggo awakku..
      G#         A#
yowes kudu tak lilakne
  A#          D#
nadyan perih atiku..
       Fm            A#            D#
ninggalke aku.. kowe malah ro wong liyo
    Fm          A#    Cm    G
aku sadar wes raono artine..

(Chorus)
           Cm
yowes dada sayang
         Fm
dewe wes rak dadi siji..
      A#
sing ati ati nggon bebrayan
          D#             G
tak dongakne tresno nyawiji..
Cm
yowes dada sayang
      Fm
lilo ora tak gondeli..
    A#
amergo aku wes kudu sadar
       D#           G
dudu sopo sopo aku iki..

       Fm                 D#
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A#       Gm          Cm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Int.) Cm  Fm  A#  D#
       G#  Cm  G# G Cm  G

                  Cm
yen pancen mung semene..
    A#       D#
tresnomu kanggo awakku..
      G#         A#
yowes kudu tak lilakne
  A#          D#
nadyan perih atiku..
       Fm            A#            D#
ninggalke aku.. kowe malah ro wong liyo
    Fm          A#    Cm    G
aku sadar wes raono artine..

(Chorus)
           Cm
yowes dada sayang
         Fm
dewe wes rak dadi siji..
      A#
sing ati ati nggon bebrayan
          D#             G
tak dongakne tresno nyawiji..
Cm
yowes dada sayang
      Fm
lilo ora tak gondeli..
    A#
amergo aku wes kudu sadar
       D#           G
dudu sopo sopo aku iki..

       Fm                 D#
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A#       Gm          Cm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           Cm
yowes dada sayang
         Fm
dewe wes rak dadi siji..
      A#
sing ati ati nggon bebrayan
          D#             G
tak dongakne tresno nyawiji..
Cm
yowes dada sayang
      Fm
lilo ora tak gondeli..
    A#
amergo aku wes kudu sadar
       D#           G
dudu sopo sopo aku iki..

       Fm                 D#
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A#       Gm          Cm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Outro) G  Cm..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: