Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Ora Janji



Capo di fret 2

    C              G/B
rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
mengapa dulu aku kau cintai
         Dm             G
sekarang kau tinggal pergi..

   C              G/B
ibarat gurun ra dadi kali
         Am         Em
wis ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
pilih pergi timbang loro ati
          Dm        G     C
yen kon balen.. aku ra janji..

(Chorus)
F        G          C      Am
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
F      G        C      C7
 mergo aku wis oleh gantine..
F        G          C      Am
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
Dm     Em      F            G         C
 ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

    C
lanangan ra ming siji
        G/B
kowe pergi golek ganti
   Am
timbang mikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penak'e
  Dm                     G
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

    C                  G/B
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
  Am                     Em
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                  G
kowe karo aku ditakdirne
              C
pancen du jodone..

(Int.) C G/B Am Em
       F C Dm G
 
    C              G/B
rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
mengapa dulu aku kau cintai
         Dm             G
sekarang kau tinggal pergi..

   C              G/B
ibarat gurun ra dadi kali
         Am         Em
wis ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
pilih pergi timbang loro ati
          Dm        G     C
yen kon balen.. aku ra janji..

(Chorus)
F        G          C      Am
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
F      G        C      C7
 mergo aku wis oleh gantine..
F        G          C      Am
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
Dm     Em      F            G         C
 ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

    C
lanangan ra ming siji
        G/B
kowe pergi golek ganti
   Am
timbang mikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penak'e
  Dm                     G
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

    C                  G/B
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
  Am                     Em
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                  G
kowe karo aku ditakdirne
              C
pancen du jodone..

(Chorus)
F        G          C      Am
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
F      G        C      C7
 mergo aku wis oleh gantine..
F        G          C      Am
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
Dm     Em      F            G         C
 ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

    C
lanangan ra ming siji
        G/B
kowe pergi golek ganti
   Am
timbang mikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penak'e
  Dm                     G
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

    C                  G/B
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
  Am                     Em
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                  G
kowe karo aku ditakdirne
              C
pancen du jodone..



Happy Asmara - Aku Ora Janji

    D              A/C#
rasane koyo wong mati suri
        Bm              F#m
yen kelingan kowe nglarani ati
     G               D
mengapa dulu aku kau cintai
         Em             A
sekarang kau tinggal pergi..

   D              A/C#
ibarat gurun ra dadi kali
         Bm         F#m
wis ra bakalan aku mbaleni
  G                   D
pilih pergi timbang loro ati
          Em        A     D
yen kon balen.. aku ra janji..

(Chorus)
G        A          D      Bm
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
G      A        D      D7
 mergo aku wis oleh gantine..
G        A          D      Bm
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
Em     F#m     G            A         D
 ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

    D
lanangan ra ming siji
        A/C#
kowe pergi golek ganti
   Bm
timbang mikir ngengkleng
        F#m
pikiran dadi sepaneng
 G
abang-abang lambe
        D
kowe ngomong sak penak'e
  Em                     A
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

    D                  A/C#
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
  Bm                     F#m
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
      G
manungso mung nglampahi
        D
Gusti Allah ngijabahi
  Em                  A
kowe karo aku ditakdirne
              D
pancen du jodone..

(Int.) D A/C# Bm F#m
       G D Em A
 
    D              A/C#
rasane koyo wong mati suri
        Bm              F#m
yen kelingan kowe nglarani ati
     G               D
mengapa dulu aku kau cintai
         Em             A
sekarang kau tinggal pergi..

   D              A/C#
ibarat gurun ra dadi kali
         Bm         F#m
wis ra bakalan aku mbaleni
  G                   D
pilih pergi timbang loro ati
          Em        A     D
yen kon balen.. aku ra janji..

(Chorus)
G        A          D      Bm
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
G      A        D      D7
 mergo aku wis oleh gantine..
G        A          D      Bm
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
Em     F#m     G            A         D
 ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

    D
lanangan ra ming siji
        A/C#
kowe pergi golek ganti
   Bm
timbang mikir ngengkleng
        F#m
pikiran dadi sepaneng
 G
abang-abang lambe
        D
kowe ngomong sak penak'e
  Em                     A
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

    D                  A/C#
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
  Bm                     F#m
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
      G
manungso mung nglampahi
        D
Gusti Allah ngijabahi
  Em                  A
kowe karo aku ditakdirne
              D
pancen du jodone..

(Chorus)
G        A          D      Bm
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
G      A        D      D7
 mergo aku wis oleh gantine..
G        A          D      Bm
 ra abot aku ninggalke.. kowe..
Em     F#m     G            A         D
 ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

    D
lanangan ra ming siji
        A/C#
kowe pergi golek ganti
   Bm
timbang mikir ngengkleng
        F#m
pikiran dadi sepaneng
 G
abang-abang lambe
        D
kowe ngomong sak penak'e
  Em                     A
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

    D                  A/C#
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
  Bm                     F#m
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
      G
manungso mung nglampahi
        D
Gusti Allah ngijabahi
  Em                  A
kowe karo aku ditakdirne
              D
pancen du jodone..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: