Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Karo Kowe (Om. Dewa Dewi)



(Intro) C Em F C
        Dm A Dm G

    C       G         Am            Em
naliko.. mbiyen.. tak gandeng tanganmu
    F            C         Dm      G
tak sawang mripatmu.. gawe ayem atiku..
C            G            Am          Em
nanging sak iki.. sliramu adoh neng kono
F          C                Dm       G
ninggalke aku.. sing sayang karo dirimu

 F                       C      A
aku pesen ojo nganti ono wong liyo
        Dm             G        C
jogonen atimu simpenen roso tresnoku..

(Intro) F G C

(Chorus)
       Am
gede roso tresnoku neng awakmu
       Em
gede roso sayangku neng awakmu
       F
aku rindu manise esemmu
      E
abote nyonggo roso tresnoku

          Am
mung biso nyimpen neng njero batinku
       Em
arep turu mung biso nyawang fotomu
      F
iki piye rasane kok koyo ngene
            E
nandang tresno terhalang jarak lan wektu
      Am
aku karo kowe..

(Int.) Am Dm G C
       F G C..

    C       G         Am            Em
naliko.. mbiyen.. tak gandeng tanganmu
    F            C         Dm      G
tak sawang mripatmu.. gawe ayem atiku..
C            G            Am          Em
nanging sak iki.. sliramu adoh neng kono
F          C                Dm       G
ninggalke aku.. sing sayang karo dirimu

 F                       C      A
aku pesen ojo nganti ono wong liyo
        Dm             G        C
jogonen atimu simpenen roso tresnoku..

(Intro) F G C

(Chorus)
       Am
gede roso tresnoku neng awakmu
       Em
gede roso sayangku neng awakmu
       F
aku rindu manise esemmu
      E
abote nyonggo roso tresnoku

          Am
mung biso nyimpen neng njero batinku
       Em
arep turu mung biso nyawang fotomu
      F
iki piye rasane kok koyo ngene
            E
nandang tresno terhalang jarak lan wektu
      Am
aku karo kowe..

(Int.) Am Dm G C
       F G C..

    C       G         Am            Em
naliko.. mbiyen.. tak gandeng tanganmu
    F            C         Dm      G
tak sawang mripatmu.. gawe ayem atiku..
C            G            Am          Em
nanging sak iki.. sliramu adoh neng kono
F          C                Dm       G
ninggalke aku.. sing sayang karo dirimu

 F                       C      A
aku pesen ojo nganti ono wong liyo
        Dm             G        C
jogonen atimu simpenen roso tresnoku..

(Intro) F G C

(Chorus)
       Am
gede roso tresnoku neng awakmu
       Em
gede roso sayangku neng awakmu
       F
aku rindu manise esemmu
      E
abote nyonggo roso tresnoku

          Am
mung biso nyimpen neng njero batinku
       Em
arep turu mung biso nyawang fotomu
      F
iki piye rasane kok koyo ngene
            E
nandang tresno terhalang jarak lan wektu
      Am
aku karo kowe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: