Kunci Gitar GMLT - Sesisih Moto



(Intro) C F G Em
        A Dm G C

 C         G/B      Am  G
aku sadar aku iki sopo..
  F                   G
durung iso wenehi opo opo..
  Em          E          Am    A
nanging kowe uwis nuntut opo opo..
    Dm                    G
aku ra ikhlas yen kowe saiki lungo
                 C
mergo ono wong liyo..

(Intro) F G Em A
        Dm G C
        F G G-Am-Bm  C-Dm-Em Am
        Dm  G

F                  G           C
wes nyobo mending aku nyadar wae..
F             G            C
lalekne kabeh impenku karo kowe..

(Chorus)
    F                       G
aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku
  Em          E        Am
nanging aku kalah karo pilihanmu
    Dm                  G
aku wis berjuang.. tapi akhire
           C
aku sing loro..

      F                        G
tresnaku kabeh mung dinggo sliramu..
Em            E              Am
wis tak nehke kabeh sing tok karepke..
      Dm
wis kabeh tak nehke
     G                  C
tapi tetep.. aku sing loro..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G G-F-Em Am
       Dm  G..

F                  G           C
wes nyobo mending aku nyadar wae..
F             G            C
lalekne kabeh impenku karo kowe..

(Chorus)
    F                       G
aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku
  Em          E        Am
nanging aku kalah karo pilihanmu
    Dm                  G
aku wis berjuang.. tapi akhire
           C
aku sing loro..

      F                        G
tresnaku kabeh mung dinggo sliramu..
Em            E              Am
wis tak nehke kabeh sing tok karepke..
      Dm
wis kabeh tak nehke
     G                  C
tapi tetep.. aku sing loro..

           F                  G
aku wis nyobo.. wenehke kabeh tresnaku
  Em          E        Am
nanging aku kalah karo pilihanmu
    Dm                  G
aku wis berjuang.. tapi akhire
           C
aku sing loro..

      F                        G
tresnaku kabeh mung dinggo sliramu..
Em            E              Am
wis tak nehke kabeh sing tok karepke..
      Dm
wis kabeh tak nehke
     G                  C   Am
tapi tetep.. aku sing loro..

      F
wis kabeh tak nehke..
     G                  C
tapi tetep.. aku sing loro..



GMLT - Sesisih Moto

(Intro) G C D Bm
        E Am D G

 G         D/F#     Em  D
aku sadar aku iki sopo..
  C                   D
durung iso wenehi opo opo..
  Bm          B          Em    E
nanging kowe uwis nuntut opo opo..
    Am                    D
aku ra ikhlas yen kowe saiki lungo
                 G
mergo ono wong liyo..

(Intro) C D Bm E
        Am D G
        C D D-Em-F#m G-Am-Bm Em
        Am  D

C                  D           G
wes nyobo mending aku nyadar wae..
C             D            G
lalekne kabeh impenku karo kowe..

(Chorus)
    C                       D
aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku
  Bm          B        Em
nanging aku kalah karo pilihanmu
    Am                  D
aku wis berjuang.. tapi akhire
           G
aku sing loro..

      C                        D
tresnaku kabeh mung dinggo sliramu..
Bm            B              Em
wis tak nehke kabeh sing tok karepke..
      Am
wis kabeh tak nehke
     D                  G
tapi tetep.. aku sing loro..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D D-C-Bm Em
       Am  D..

C                  D           G
wes nyobo mending aku nyadar wae..
C             D            G
lalekne kabeh impenku karo kowe..

(Chorus)
    C                       D
aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku
  Bm          B        Em
nanging aku kalah karo pilihanmu
    Am                  D
aku wis berjuang.. tapi akhire
           G
aku sing loro..

      C                        D
tresnaku kabeh mung dinggo sliramu..
Bm            B              Em
wis tak nehke kabeh sing tok karepke..
      Am
wis kabeh tak nehke
     D                  G
tapi tetep.. aku sing loro..

           C                  D
aku wis nyobo.. wenehke kabeh tresnaku
  Bm          B        Em
nanging aku kalah karo pilihanmu
    Am                  D
aku wis berjuang.. tapi akhire
           G
aku sing loro..

      C                        D
tresnaku kabeh mung dinggo sliramu..
Bm            B              Em
wis tak nehke kabeh sing tok karepke..
      Am
wis kabeh tak nehke
     D                  G   Em
tapi tetep.. aku sing loro..

      C
wis kabeh tak nehke..
     D                  G
tapi tetep.. aku sing loro..
Lihat Semua :

Chord GMLT - Sesisih Moto

Chord Kunci Gitar lainnya: