Kunci Gitar GMLT - Selagi Rareti



(Intro) F G Em Am F G C
        F G C G/B Am
        F  G..

   C         G/B      Am
krungu.. cerito seko uwong..
G  F         Em        Dm         G
 seko kono seko kene.. podo ceritane..
 C           G/B        Am
opo.. pancen kuwi bener awakmu..
G F           Em      F  G    C
  yen bener kowe tego ngapusi aku..

  F         G     E          Am
batinku ora reti opo ngono lakumu
    F               G            C
dinggo aku sing selalu mikir awakmu..

(Chorus)
       F         G    Em    Am
selagi aku rak reti.. kowe aman..
       F                G         C
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
          F            G
kabeh wis tak persembahke..
      Em        Am
opo wae tak lakoni..
         F
dinggo kowe kuwi
      G            C
sing isih dolanan atiku..

(Int.) F G Em Am F G C
       F G Em Am F G C..

   C         G/B      Am
krungu.. cerito seko uwong..
G  F         Em        Dm         G
 seko kono seko kene.. podo ceritane..
 C           G/B        Am
opo.. pancen kuwi bener awakmu..
G F           Em      F  G    C
  yen bener kowe tego ngapusi aku..

  F         G     E          Am
batinku ora reti opo ngono lakumu
    F               G          C
dinggo aku sing selalu mikir awakmu..

(Chorus)
       F         G    Em    Am
selagi aku rak reti.. kowe aman..
       F                G         C
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
          F            G
kabeh wis tak persembahke..
      Em        Am
opo wae tak lakoni..
         F
dinggo kowe kuwi
      G            C
sing isih dolanan atiku..

       F         G    Em    Am
selagi aku rak reti.. kowe aman..
       F                G         C
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
          F            G
kabeh wis tak persembahke..
      Em        Am
opo wae tak lakoni..
         F
dinggo kowe kuwi
      G            C
sing isih dolanan atiku..



GMLT - Selagi Rareti

(Intro) C D Bm Em C D G
        C D G D/F# Em
        C  D..

   G         D/F#     Em
krungu.. cerito seko uwong..
D  C         Bm        Am         D
 seko kono seko kene.. podo ceritane..
 G           D/F#       Em
opo.. pancen kuwi bener awakmu..
D C           Bm      C  D    G
  yen bener kowe tego ngapusi aku..

  C         D     B          Em
batinku ora reti opo ngono lakumu
    C               D            G
dinggo aku sing selalu mikir awakmu..

(Chorus)
       C         D    Bm    Em
selagi aku rak reti.. kowe aman..
       C                D         G
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
          C            D
kabeh wis tak persembahke..
      Bm        Em
opo wae tak lakoni..
         C
dinggo kowe kuwi
      D            G
sing isih dolanan atiku..

(Int.) C D Bm Em C D G
       C D Bm Em C D G..

   G         D/F#     Em
krungu.. cerito seko uwong..
D  C         Bm        Am         D
 seko kono seko kene.. podo ceritane..
 G           D/F#       Em
opo.. pancen kuwi bener awakmu..
D C           Bm      C  D    G
  yen bener kowe tego ngapusi aku..

  C         D     B          Em
batinku ora reti opo ngono lakumu
    C               D          G
dinggo aku sing selalu mikir awakmu..

(Chorus)
       C         D    Bm    Em
selagi aku rak reti.. kowe aman..
       C                D         G
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
          C            D
kabeh wis tak persembahke..
      Bm        Em
opo wae tak lakoni..
         C
dinggo kowe kuwi
      D            G
sing isih dolanan atiku..

       C         D    Bm    Em
selagi aku rak reti.. kowe aman..
       C                D         G
awet tekan kapan kowe nutupi gorohmu..
          C            D
kabeh wis tak persembahke..
      Bm        Em
opo wae tak lakoni..
         C
dinggo kowe kuwi
      D            G
sing isih dolanan atiku..
Lihat Semua Chord GMLT
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.