Kunci Gitar Gemah Ripah - Wit Gedang



(Intro) C G/B Am G
        F C/E Dm G C..

C           G/B
 wis kadung sayang..
Am         G              F
 kabeh tak los.. kanggo kowe..
          C/E
kowe sing tak sayang..
      Dm         G
jebul kowe malah ngilang..

C    G/B       Am       G          F
 ora kiro-kiro.. atiku mbok gawe loro
            C/E
ning ngarep moto..
      Dm           G  F C/E Dm G
kowe mlaku ro wong liyo..

C       G/B   Am        G        F
 cerito wingi.. durung iso tak lereni
        C/E         Dm          G
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
C    G/B    Am         G       F
 masio loro.. nanging aku iso opo
         C/E           Dm         G
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

F       E         Am
 ning taman kilisuci..
  C            F
kowe ngucap janji..
       G       C
jare sehidup semati..

(Chorus)
F G         C
 opo kowe lali..
F      G           C
 Gusti kang anyekseni..
F     G
 piye nasibku
     Em            Am-Bm-C
sing wis kadung percoyo..
A#                 G
bakal saklawase.. urip karo kowe..

F  G             C
 tulung mbok sadaro..
F        G           C
 tekaku mbok anggep opo..
F    G       Em            Am
 ora ono bedane wit gedang karo kowe..
Dm                        A#
 nduwe jantung ning ra nduwe ati..
G      (Cm)
 kowe tego..

(Int.) Cm A# G# Gm
       Fm D# G..
               (yoo..)

C    G/B      Am        G        F
 cerito wingi.. durung iso tak lereni
        C/E         Dm          G
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
C    G/B    Am         G       F
 masio loro.. nanging aku iso opo
         C/E           Dm         G
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

F       E         Am
 ning taman kilisuci..
  C            F
kowe ngucap janji..
       G       C
jare sehidup semati..

(Chorus)
F G         C
 opo kowe lali..
F      G           C
 Gusti kang anyekseni..
F     G
 piye nasibku
     Em            Am
sing wis kadung percoyo..
A#                 G
bakal saklawase.. urip karo kowe..

F  G             C
 tulung mbok sadaro..
F        G           C
 tekaku mbok anggep opo..
F    G       Em            Am
 ora ono bedane wit gedang karo kowe..
Dm                        A#
 nduwe jantung ning ra nduwe ati..
G       C
 kowe tego..



Gemah Ripah - Wit Gedang

(Intro) G D/F# Em D
        C G/B Am D G..

G           D/F#
 wis kadung sayang..
Em         D              C
 kabeh tak los.. kanggo kowe..
          G/B
kowe sing tak sayang..
      Am         D
jebul kowe malah ngilang..

G    D/F#      Em       D          C
 ora kiro-kiro.. atiku mbok gawe loro
            G/B
ning ngarep moto..
      Am           D  C G/B Am D
kowe mlaku ro wong liyo..

G       D/F#  Em        D        C
 cerito wingi.. durung iso tak lereni
        G/B         Am          D
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
G    D/F#   Em         D       C
 masio loro.. nanging aku iso opo
         G/B           Am         D
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

C       B         Em
 ning taman kilisuci..
  G            C
kowe ngucap janji..
       D       G
jare sehidup semati..

(Chorus)
C D         G
 opo kowe lali..
C      D           G
 Gusti kang anyekseni..
C     D
 piye nasibku
     Bm            Em-F#m-G
sing wis kadung percoyo..
F                  D
bakal saklawase.. urip karo kowe..

C  D             G
 tulung mbok sadaro..
C        D           G
 tekaku mbok anggep opo..
C    D       Bm            Em
 ora ono bedane wit gedang karo kowe..
Am                        F
 nduwe jantung ning ra nduwe ati..
D      (Gm)
 kowe tego..

(Int.) Gm F D# Dm
       Cm A# D..
               (yoo..)

G    D/F#     Em        D        C
 cerito wingi.. durung iso tak lereni
        G/B         Am          D
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
G    D/F#   Em         D       C
 masio loro.. nanging aku iso opo
         G/B           Am         D
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

C       B         Em
 ning taman kilisuci..
  G            C
kowe ngucap janji..
       D       G
jare sehidup semati..

(Chorus)
C D         G
 opo kowe lali..
C      D           G
 Gusti kang anyekseni..
C     D
 piye nasibku
     Bm            Em
sing wis kadung percoyo..
F                  D
bakal saklawase.. urip karo kowe..

C  D             G
 tulung mbok sadaro..
C        D           G
 tekaku mbok anggep opo..
C    D       Bm            Em
 ora ono bedane wit gedang karo kowe..
Am                        F
 nduwe jantung ning ra nduwe ati..
D       G
 kowe tego..

Gemah Ripah

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :