Kunci Gitar Furry Setya - Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala



(Intro) G C Cm G Em
        Am D G D

    G                   Am
wis suwe aku ngenteni kepastianmu..
  D                     G
jawaban roso seko njero atimu..
  C             Cm
pengenku mung siji..
        G          Em
kowe nompo tresno iki..
   Am       D             G       D
ngelakoni bareng.. urip karo aku..

   G                     Am
ra usah nggagas omongane wong liyo..
  D                      G
bahagia raono bentuk'e tapi kroso
 C            Cm         G          Em
urip mung sepisan.. ora usah neko-neko..
  Am         D           G           D
niati sing suci golek berkahe Gusti..

(Chorus)
      G
ojo sumelang..
        C
mengko uripe susah
          Am
kowe sing tenang..
D        G
 aku tak sing obah..
           Am        D
mung cukup ngancani aku
            G        Em
mung cukup ndongake aku
       Am        D       G
semoga kita berdua bahagia..

(Int.) Cm G Cm G
       Am D G Em
       Am D G  D

   G                     Am
ra usah nggagas omongane wong liyo..
  D                      G
bahagia raono bentuk'e tapi kroso
 C            Cm         G          Em
urip mung sepisan.. ora usah neko-neko..
  Am         D           G           D
niati sing suci golek berkahe Gusti..

(Chorus)
      G
ojo sumelang..
        C
mengko uripe susah
          Am
kowe sing tenang..
D        G
 aku tak sing obah..
           Am        D
mung cukup ngancani aku
            G        Em
mung cukup ndongake aku
       Am        D       G  D
semoga kita berdua bahagia..

      G
ojo sumelang..
        C
mengko uripe susah
          Am
kowe sing tenang..
D        G
 aku tak sing obah..
           Am        D
mung cukup ngancani aku
            G        Em
mung cukup ndongake aku
       Am        D       G Em
semoga kita berdua bahagia..
       Am        D       Cm       G
semoga kita berdua bahagia.. woo..o..
Lihat Semua Chord Furry Setya
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.