Kunci Gitar Fotokopi - O.W.S (Oh Wanitaku Sekarang)



(Intro) C Em F G
        C Em F G
        C Em F G

C            Em
 opo kowe ra kelingan
     F          G
janjimu manis tenan..
C        Em          F
 saben dino tak elingke..
        G         C
malah dadi ra karuan..
                Em
ojo ngomong yen saiki
  F             G
kowe nduwe simpenan..
C             Em          F
 yowes nek pancen kowe ngajak..
G          C
ngajak bubaran..

(Chorus)
  F              Em
kowe ratau ngerteni..
  Dm            C   Dm Em
kahanane awakku sa..i..ki
  F           Em       Am
malah milih lanangan liyo
Dm                   G
kabeh kuwi amergo bondho..

(Intro) C Em F G
        C Em F G

C    Em           F          G
 ABCDEFG aku mbok anggep sepele..
C      Em         F
 awale pancen bahagia
         G         C
ning kok ngene akhire
         Em
ku pikir dirimu
    F           G
memilih tuk setia..
     C         Em
kenyataannya dirimu..
     F        G
memberiku.. sejuta luka..

(Chorus)
  F              Em
kowe ratau ngerteni..
  Dm            C   Dm Em
kahanane awakku sa..i..ki
  F           Em       Am
malah milih lanangan liyo
Dm                   G
kabeh kuwi amergo bondho..

(Int.) F G C A
       Dm Fm C
       F G-G#m-Am G F G C
       
Am    G       F    C
nelongso dadi kongene akhire
Am  G    F           G
aku yo mugo.. iso nompo..

(Chorus)
  F              Em
kowe ratau ngerteni..
  Dm            C   Dm Em
kahanane awakku sa..i..ki
  G           F#m      Bm
malah milih lanangan liyo
Em                   A
kabeh kuwi amergo bondho..

  F              Em
kowe ratau ngerteni..
  Dm            C   Dm Em
kahanane awakku sa..i..ki
  F           Em       Am
malah milih lanangan liyo
Dm                   G
kabeh kuwi amergo bondho..

   F              Em
yo uwis malah rapopo
    Dm                    C   Dm Em
senadyan aku wis mbok tinggal lungo
  F           Em     Am
jebul koyo ngene rasane
  Dm                        G    C
ditinggal sing paling ayu dewe..



Fotokopi - O.W.S (Oh Wanitaku Sekarang)

(Intro) A C#m D E
        A C#m D E
        A C#m D E

A            C#m
 opo kowe ra kelingan
     D          E
janjimu manis tenan..
A        C#m         D
 saben dino tak elingke..
        E         A
malah dadi ra karuan..
                C#m
ojo ngomong yen saiki
  D             E
kowe nduwe simpenan..
A             C#m         D
 yowes nek pancen kowe ngajak..
E          A
ngajak bubaran..

(Chorus)
  D              C#m
kowe ratau ngerteni..
  Bm            A   Bm C#m
kahanane awakku sa..i..ki
  D           C#m      F#m
malah milih lanangan liyo
Bm                   E
kabeh kuwi amergo bondho..

(Intro) A C#m D E
        A C#m D E

A    C#m          D          E
 ABCDEFG aku mbok anggep sepele..
A      C#m        D
 awale pancen bahagia
         E         A
ning kok ngene akhire
         C#m
ku pikir dirimu
    D           E
memilih tuk setia..
     A         C#m
kenyataannya dirimu..
     D        E
memberiku.. sejuta luka..

(Chorus)
  D              C#m
kowe ratau ngerteni..
  Bm            A   Bm C#m
kahanane awakku sa..i..ki
  D           C#m      F#m
malah milih lanangan liyo
Bm                   E
kabeh kuwi amergo bondho..

(Int.) D E A F#
       Bm Dm A
       D E-Fm-F#m E D E A
       
F#m   E       D    A
nelongso dadi kongene akhire
F#m E    D           E
aku yo mugo.. iso nompo..

(Chorus)
  D              C#m
kowe ratau ngerteni..
  Bm            A   Bm C#m
kahanane awakku sa..i..ki
  E           D#m      G#m
malah milih lanangan liyo
C#m                  F#
kabeh kuwi amergo bondho..

  D              C#m
kowe ratau ngerteni..
  Bm            A   Bm C#m
kahanane awakku sa..i..ki
  D           C#m      F#m
malah milih lanangan liyo
Bm                   E
kabeh kuwi amergo bondho..

   D              C#m
yo uwis malah rapopo
    Bm                    A   Bm C#m
senadyan aku wis mbok tinggal lungo
  D           C#m    F#m
jebul koyo ngene rasane
  Bm                        E    A
ditinggal sing paling ayu dewe..
Lihat Semua Chord Fotokopi
Posted on : by
Related Chords: