Kunci Gitar Fire Amanda - Tresno Ugal Ugallan



         F
tresnomu ugal-ugalan..
          C
kok malah menggok haluan..
           Dm       G
wes ngerti lampune abang
         C
kok iseh wae di terjang..

      F
opo kurang nehku nyayang..
        C
seprene ora disawang..
       Dm          G
awas bakal tak titeni
           C
nek sok ku sing ngelarani..

 C                  F
aku karo kowe atiku ayem rasane..
       Dm       G
sabendino bebarengan
           C
kadang ku isih kelingan..

E                     Am
karo esemmu sing gawe bungah atiku..
       Dm
nganti tak angen angen
            G
kowe mbesuk dadi jodoku..

         C
kok moro ngomong ra betah
         Dm
terus we ngajaki pisah..
          G
wis buyar angenanku
           C
karo kabeh keputusanmu..

 E
aku mbok tinggalke
        Am
dengan alasan sepele..
       Dm
mbok kiro ku ra ngerti
        G
lehmu kuwi main mburi..

(Chorus)
         F
tresnomu ugal-ugalan..
          C
kok malah menggok haluan..
           Dm       G
wes ngerti lampune abang
         C
kok iseh wae di terjang..

      F
opo kurang nehku nyayang..
        C
seprene ora disawang..
       Dm          G
awas bakal tak titeni
           C
nek sok ku sing ngelarani..

(Int.) F  C  Dm G C..
       F  C  Dm G C  G

         C
kok moro ngomong ra betah
         Dm
terus we ngajaki pisah..
          G
wis buyar angenanku
           C
karo kabeh keputusanmu..

 E
aku mbok tinggalke
        Am
dengan alasan sepele..
       Dm
mbok kiro ku ra ngerti
        G
lehmu kuwi main mburi..

(Chorus)
         F
tresnomu ugal-ugalan..
          C
kok malah menggok haluan..
           Dm       G
wes ngerti lampune abang
         C
kok iseh wae di terjang..

      F
opo kurang nehku nyayang..
        C
seprene ora disawang..
       Dm          G
awas bakal tak titeni
           C
nek sok ku sing ngelarani..

         F
tresnomu ugal-ugalan..
          C
kok malah menggok haluan..
           Dm       G
wes ngerti lampune abang
         C
kok iseh wae di terjang..

      F
opo kurang nehku nyayang..
        C
seprene ora disawang..
       Dm          G
awas bakal tak titeni
           C
nek sok ku sing ngelarani..



Fire Amanda - Tresno Ugal Ugallan

         C
tresnomu ugal-ugalan..
          G
kok malah menggok haluan..
           Am       D
wes ngerti lampune abang
         G
kok iseh wae di terjang..

      C
opo kurang nehku nyayang..
        G
seprene ora disawang..
       Am          D
awas bakal tak titeni
           G
nek sok ku sing ngelarani..

 G                  C
aku karo kowe atiku ayem rasane..
       Am       D
sabendino bebarengan
           G
kadang ku isih kelingan..

B                     Em
karo esemmu sing gawe bungah atiku..
       Am
nganti tak angen angen
            D
kowe mbesuk dadi jodoku..

         G
kok moro ngomong ra betah
         Am
terus we ngajaki pisah..
          D
wis buyar angenanku
           G
karo kabeh keputusanmu..

 B
aku mbok tinggalke
        Em
dengan alasan sepele..
       Am
mbok kiro ku ra ngerti
        D
lehmu kuwi main mburi..

(Chorus)
         C
tresnomu ugal-ugalan..
          G
kok malah menggok haluan..
           Am       D
wes ngerti lampune abang
         G
kok iseh wae di terjang..

      C
opo kurang nehku nyayang..
        G
seprene ora disawang..
       Am          D
awas bakal tak titeni
           G
nek sok ku sing ngelarani..

(Int.) C  G  Am D G..
       C  G  Am D G  D

         G
kok moro ngomong ra betah
         Am
terus we ngajaki pisah..
          D
wis buyar angenanku
           G
karo kabeh keputusanmu..

 B
aku mbok tinggalke
        Em
dengan alasan sepele..
       Am
mbok kiro ku ra ngerti
        D
lehmu kuwi main mburi..

(Chorus)
         C
tresnomu ugal-ugalan..
          G
kok malah menggok haluan..
           Am       D
wes ngerti lampune abang
         G
kok iseh wae di terjang..

      C
opo kurang nehku nyayang..
        G
seprene ora disawang..
       Am          D
awas bakal tak titeni
           G
nek sok ku sing ngelarani..

         C
tresnomu ugal-ugalan..
          G
kok malah menggok haluan..
           Am       D
wes ngerti lampune abang
         G
kok iseh wae di terjang..

      C
opo kurang nehku nyayang..
        G
seprene ora disawang..
       Am          D
awas bakal tak titeni
           G
nek sok ku sing ngelarani..
Lihat Semua :

Chord Fire Amanda - Tresno Ugal Ugallan

Chord Kunci Gitar lainnya: