Kunci Gitar Finsan Official - Tego Karo Konco



    C         D
senajan aku kalah bondo..
  Bm          E
nanging aku biso opo
      Am               D        G  D7
tresnoku neng kowe ngluwihi segoro..

  G                 D
kowe.. lungo ninggalke.. aku..
   C             D       G    D
mergo.. kowe wes oleh gantine..
    G                 D
senajan.. atiku wes loro tenanan..
   C           D          G    D
nyawang kowe.. gandeng ro de'e..

 G                  D
opo.. maksudmu ngapusi.. aku..
  C        D       G    D
kowe.. blenjani janjimu..
 G                   D
aku.. wes merjuangke atimu..
  C              D        G  G7
nanging.. kowe tego karo aku..

    C         D       Bm        Em
watone kowe seneng.. aku melu seneng..
          Am      D        G   G7
senajan batinku.. loro tenanan..

(Reff)
  C       D
kuwi kancaku..
      Bm        E
kok kowe tego karo aku
      Am         D           G  G7
blenjani janji.. sumpah setiamu..
    C         D
senajan aku kalah bondo..
  Bm          E
nanging aku biso opo
      Am               D        G
tresnaku neng kowe ngluwihi segoro..

(Interlude) C D Bm Em
            Am D G G7
            C D Bm Em
            Am D G G7

    C         D       Bm        Em
watone kowe seneng.. aku melu seneng..
          Am      D        G   G7
senajan batinku.. loro tenanan..

(Reff)
  C       D
kuwi kancaku..
      Bm        E
kok kowe tego karo aku
      Am         D           G  G7
blenjani janji.. sumpah setiamu..
    C         D
senajan aku kalah bondo..
  Bm          E
nanging aku biso opo
      Am               D        G  G7
tresnaku neng kowe ngluwihi segoro..

  C       D
kuwi kancaku..
      Bm        E
kok kowe tego karo aku
      Am         D           G  G7
blenjani janji.. sumpah setiamu..
    C         D
senajan aku kalah bondo..
  Bm          E
nanging aku biso opo
      Am               D        G  G7
tresnaku neng kowe ngluwihi segoro..

      Am               D        G D/F# Em
tresnaku neng kowe ngluwihi segoro..

      Am   D           C
tresnoku.. kalah ro bondo..
Cm          G
atiku wes lilo..

Lihat Semua :

Finsan Official

Chord Kunci Gitar lainnya: