Kunci Gitar Sewu Alasan - Finda Fayolla feat. Ader Negro



(Intro) Am  G  Dm  Am
        Am  G  Dm E Am

       Am
dudu karepe ati..
        G
sengojo mungkir janji
     G
dudu hang sun karepi
       Am
kang riko loro ati..

 Am
iku mergo wong tuwek..
                 G
kabeh yo sing ngrestui
 Dm               F        Am
isun ambi riko.. urip dadi siji..

  Am
coro paran baen..
            G
yo wis isun lakoni
  Dm
tapi sewu alasan
  E       Am
tetep.. dadi alangan..

(Intro) Am  G  Dm  Am
        Am  G  Dm E Am..

(Chorus)
  Am
emboh keneng paran
       Dm
wong tuwek kok sing ngrestui..
  G
emboh keneng paran
       C           E
wong tuwek tego ngalangi..

 Am
opo mergo paran
      Dm
sing oleh ambi pantangan..
E
opo mung alasan
           F        Am
myakne sun lan riko pisahan..

(Intro) Dm E Am..

       Am
dudu karepe ati..
        G
sengojo mungkir janji
     G
dudu hang sun karepi
       Am
kang riko loro ati..

 Am
iku mergo wong tuwek..
              G
kabeh yo sing ngrestui
 Dm               F        Am
isun ambi riko.. urip dadi siji..

  Am
coro paran baen..
            G
yo wis isun lakoni
  Dm
tapi sewu alasan
  E       Am
tetep.. dadi alangan..

(Intro) Am  G  Dm  Am
        Am  G  Dm E Am..

(Chorus)
  Am
emboh keneng paran
       Dm
wong tuwek kok sing ngrestui..
  G
emboh keneng paran
       C           E
wong tuwek tego ngalangi..

 Am
opo mergo paran
      Dm
sing oleh ambi pantangan..
E
opo mung alasan
           F        Am
myakne sun lan riko pisahan..

(Intro) F E Am

(Chorus)
  Am
emboh keneng paran
           Dm
wong tuwek kok sing ngrestui..
  G
emboh keneng paran
           C       E
wong tuwek tego ngalangi..

 Am
opo mergo paran
      Dm
sing oleh ambi pantangan..
E
opo mung alasan
           F        Am
myakne sun lan riko pisahan..

(Outro) Dm E Am..



Finda Fayolla feat. Ader Negro - Sewu Alasan

(Intro) Gm  F  Cm  Gm
        Gm  F  Cm D Gm

       Gm
dudu karepe ati..
        F
sengojo mungkir janji
     F
dudu hang sun karepi
       Gm
kang riko loro ati..

 Gm
iku mergo wong tuwek..
                 F
kabeh yo sing ngrestui
 Cm               D#       Gm
isun ambi riko.. urip dadi siji..

  Gm
coro paran baen..
            F
yo wis isun lakoni
  Cm
tapi sewu alasan
  D       Gm
tetep.. dadi alangan..

(Intro) Gm  F  Cm  Gm
        Gm  F  Cm D Gm..

(Chorus)
  Gm
emboh keneng paran
       Cm
wong tuwek kok sing ngrestui..
  F
emboh keneng paran
       A#          D
wong tuwek tego ngalangi..

 Gm
opo mergo paran
      Cm
sing oleh ambi pantangan..
D
opo mung alasan
           D#       Gm
myakne sun lan riko pisahan..

(Intro) Cm D Gm..

       Gm
dudu karepe ati..
        F
sengojo mungkir janji
     F
dudu hang sun karepi
       Gm
kang riko loro ati..

 Gm
iku mergo wong tuwek..
              F
kabeh yo sing ngrestui
 Cm               D#       Gm
isun ambi riko.. urip dadi siji..

  Gm
coro paran baen..
            F
yo wis isun lakoni
  Cm
tapi sewu alasan
  D       Gm
tetep.. dadi alangan..

(Intro) Gm  F  Cm  Gm
        Gm  F  Cm D Gm..

(Chorus)
  Gm
emboh keneng paran
       Cm
wong tuwek kok sing ngrestui..
  F
emboh keneng paran
       A#          D
wong tuwek tego ngalangi..

 Gm
opo mergo paran
      Cm
sing oleh ambi pantangan..
D
opo mung alasan
           D#       Gm
myakne sun lan riko pisahan..

(Intro) D# D Gm

(Chorus)
  Gm
emboh keneng paran
           Cm
wong tuwek kok sing ngrestui..
  F
emboh keneng paran
           A#      D
wong tuwek tego ngalangi..

 Gm
opo mergo paran
      Cm
sing oleh ambi pantangan..
D
opo mung alasan
           D#       Gm
myakne sun lan riko pisahan..

(Outro) Cm D Gm..
Lihat Semua :

Ader Negro

Chord Kunci Gitar lainnya: