Kunci Gitar Evan Loss - WKWKWK Chord



(Intro) Am F C E

          Am
lha kok sengit aku..
E                       Am
 omonganku mung mbok anggep angin lalu..
          Am
lha kok sengit aku..
E                    Am
 kowe senenge mung nuruti egomu..

          F
yen manut aku sayang..
                  C
tak jamin mesti penak penak..
          Dm
gandeng kowe nolak..
             E
kabeh dadi rusak rusak rusak..

(Chorus)
  C              G
untung ati iki gawean Gusti
      Am             Em
bakoh ngadepi kowe kuwi..
  F              C
sitik-sitik.. ngomong ilfeel
        Dm               G
leren wae yen wis ora feeling..

   C                   G
mbien cilikanku ngguyu mergo ciluba
   Am                   Em
saiki aku ngguyu demi menutupi luka
      F                C
rasah sepaneng.. tetep bahagia..
      Dm         G  (Am)
slalu tertawa.. wkwkwk..

(Int.) Am F C E

          Am
lha kok sengit aku..
E                       Am
 omonganku mung mbok anggep angin lalu..
    E
(anggep angin lalu..)
          Am
lha kok sengit aku..
E                    Am
 kowe senenge mung nuruti egomu..

          F
yen manut aku sayang..
                  C
tak jamin mesti penak penak..
          Dm
gandeng kowe nolak..
             E
kabeh dadi rusak rusak rusak..

(Chorus)
  C              G
untung ati iki gawean Gusti
      Am             Em
bakoh ngadepi kowe kuwi..
  F              C
sitik-sitik.. ngomong ilfeel
        Dm               G
leren wae yen wis ora feeling..

   C                   G
mbien cilikanku ngguyu mergo ciluba
   Am                   Em
saiki aku ngguyu demi menutupi luka
      F                C
rasah sepaneng.. tetep bahagia..
      Dm         G  (C)
slalu tertawa.. wkwkwk..

  C              G
untung ati iki gawean Gusti
      Am             Em
bakoh ngadepi kowe kuwi..
  F              C
sitik-sitik.. ngomong ilfeel
        Dm               G
leren wae yen wis ora feeling..

   C                   G
mbien cilikanku ngguyu mergo ciluba
   Am                   Em
saiki aku ngguyu demi menutupi luka
      F                C
rasah sepaneng.. tetep bahagia..
      Dm         G   C
slalu tertawa.. wkwkwk..

Chord Evan Loss - WKWKWK

Lihat Semua :