Kunci Gitar Happy Asmara - Pacobaning Urip



(Intro) C  Em  F G C
        Dm G Em Am
        C G C  G

      C                   Em
kok koyo ngene abot sanggane..
      F         G           C
yen lagi.. dadi wong ora nduwe..
    Dm          G
tak rewangi mbendino
Em             Am
nyambut gawe rekoso
  C           G          C
nanging.. kayane rak sepiro..

       C                Em
tansah nelongso rasane atiku..
     F             G         C
yen aku.. kelingan marang sliramu..
Dm           G
wis semono suwene
Em             Am
anggonku mikir kowe
   C         G        C
tansah agawe bingung atiku..

(Chorus)
G
rino klawan wengi
 F             C
aku tansah memuji..
G        F            C
memuji marang kersane Gusti..
G
mugo kang Kuoso
   F              C
enggal maringi margo..
     C         G          C
kowe lan aku biso urip mulyo..

(Int.) C  Em  F G C
       Dm G Em Am
       C G C  G

      C                 Em
kok koyo ngene abot sanggane..
      F         G           C
yen lagi.. dadi wong ora nduwe..
Dm              G
tak rewangi mbendino
Em             Am
nyambut gawe rekoso
  C           G          C
nanging.. kayane rak sepiro..

       C                Em
tansah nelongso rasane atiku..
    F              G         C
yen aku.. kelingan marang sliramu..
Dm           G
wis semono suwene
Em             Am
anggonku mikir kowe
   C         G        C
tansah agawe bingung atiku..

(Chorus)
G
rino klawan wengi
 F             C
aku tansah memuji..
G        F            C
memuji marang kersane Gusti..
G
mugo kang Kuoso
   F              C
enggal maringi margo..
     C         G          C
kowe lan aku biso urip mulyo..
     C         G          C
kowe lan aku biso urip mulyo..



Happy Asmara - Pacobaning Urip

🎸 chord originalnya dari B

Capo di fret 4

(Intro) G  Bm  C D G
        Am D Bm Em
        G D G  D

      G                   Bm
kok koyo ngene abot sanggane..
      C         D           G
yen lagi.. dadi wong ora nduwe..
    Am          D
tak rewangi mbendino
Bm             Em
nyambut gawe rekoso
  G           D          G
nanging.. kayane rak sepiro..

       G                Bm
tansah nelongso rasane atiku..
     C             D         G
yen aku.. kelingan marang sliramu..
Am           D
wis semono suwene
Bm             Em
anggonku mikir kowe
   G         D        G
tansah agawe bingung atiku..

(Chorus)
D
rino klawan wengi
 C             G
aku tansah memuji..
D        C            G
memuji marang kersane Gusti..
D
mugo kang Kuoso
   C              G
enggal maringi margo..
     G         D          G
kowe lan aku biso urip mulyo..

(Int.) G  Bm  C D G
       Am D Bm Em
       G D G  D

      G                 Bm
kok koyo ngene abot sanggane..
      C         D           G
yen lagi.. dadi wong ora nduwe..
Am              D
tak rewangi mbendino
Bm             Em
nyambut gawe rekoso
  G           D          G
nanging.. kayane rak sepiro..

       G                Bm
tansah nelongso rasane atiku..
    C              D         G
yen aku.. kelingan marang sliramu..
Am           D
wis semono suwene
Bm             Em
anggonku mikir kowe
   G         D        G
tansah agawe bingung atiku..

(Chorus)
D
rino klawan wengi
 C             G
aku tansah memuji..
D        C            G
memuji marang kersane Gusti..
D
mugo kang Kuoso
   C              G
enggal maringi margo..
     G         D          G
kowe lan aku biso urip mulyo..
     G         D          G
kowe lan aku biso urip mulyo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: