Eko Pretet - Tinggal Ngopi Chord Mudah

(Intro) C D Bm E
        Am D G..

   G       D      Em  D
saktenane atiku loro..
   C            D              G
nyawang kowe gandeng ro wong lio..
  G             D          Em  D
nanging aku wes kadung tresno..
  C                D        G
tapi Gusti paringi dalane bedo..

       C       D
pancen dalane, takdire
  Bm      Em
kudu kuat atine..
Am        D     G
mergo.. dudu idamane..

(Chorus)
   C      D         Bm  Em
Gusti.. kuatno hambamu..
      Am       D         G
atiku kasmaran karo slirane..
   C      D          Bm  Em
Gusti.. kudu tak kuatne..
            Am        D       G
nyawang dek'e gandeng karo liane..

          C         D        Bm  Em
nanging piye pancen iki dudu jodone
          Am          D         G
yowes ben'e.. tak tinggal ngopi wae..

(Int.) C D Bm E
       Am D G..
       C D Bm E
       Am D G..

   G       D      Em  D
saktenane atiku loro..
   C            D              G
nyawang kowe gandeng ro wong lio..
  G             D          Em  D
nanging aku wes kadung tresno..
  C                D        G
tapi Gusti paringi dalane bedo..

       C       D
pancen dalane, takdire
  Bm      Em
kudu kuat atine..
Am        D     G
mergo.. dudu idamane..

(Chorus)
   C      D         Bm  Em
Gusti.. kuatno hambamu..
      Am       D         G
atiku kasmaran karo slirane..
   C      D          Bm  Em
Gusti.. kudu tak kuatne..
            Am        D       G
nyawang dek'e gandeng karo liane..

          C         D        Bm  Em
nanging piye pancen iki dudu jodone
          Am          D         G
yowes ben'e.. tak tinggal ngopi wae..

   C      D         Bm  Em
Gusti.. kuatno hambamu..
      Am       D         G
atiku kasmaran karo slirane..
   C      D          Bm  Em
Gusti.. kudu tak kuatne..
            Am        D       G
nyawang dek'e gandeng karo liane..

          C         D        Bm  Em
nanging piye pancen iki dudu jodone
          Am          D           G
yowes ben'e.. tak tinggal ngopi wae..
          C  D                  G
yowes ben'e.. tak tinggal ngopi wae..

Chord Tinggal Ngopi