Kunci Gitar Ega Al Fariz - Ora Keno Dipiker



aturan urip iku ora mung lahir, gede
nglahirne, gede meneh, mati
kabeh iku mung kari nglakoni
kanthi tulusing ati
kudu diiling iling
ati, lathi lan pikiran kudu nyawiji
waksan iki mung pesen
gawe aku lan awakmu

Capo di fret 2

(Intro) Em C G D
        Em C G D
        Em C G D
        Em C G D

Em            C
 kabeh iku pernah kekadean
G                    D
 ning uripku lan uripmu dulur
Em              C
 opo seng kok karepke
G                 D
 kadang ora sewajare dulur

Em                  C
 ono sing biso ditompo..
G                 D
 ono ugo sing ora biso dulur
Em            C
 yen ora biso ojo dipekso
G                     D
 yen dipekso mengko loro..
       Em
loro piker..

(Reff)
Em            C
 aku rakuat miker
              G
kowe rakuat miker
                  D
kabeh ndak kuat miker
              Em
aku ra kuat miker
              C
kowe rakuat miker
                G
aku ndak kuat miker
              D
kowe ra kuat miker
               Em
kabeh ra kuat miker
   C   G D
yooman..

(Intro) Em C G D

Em            C
 kabeh iku pernah kekadean
G                    D
 ning uripku lan uripmu dulur
Em              C
 opo seng kok karepke
G                 D
 kadang ora sewajare

Em                  C
 ono sing biso ditompo..
G                 D
 ono ugo sing ora biso dulur
Em            C
 yen ora biso ojo dipekso
G                     D
 yen dipekso mengko loro..
       Em
loro piker..

(Reff)
Em               C
 aku ndak kuat miker
                 G
kowe ndak kuat miker
                D
aku ndak kuat miker
                  Em
kabeh ndak kuat miker
                C
aku ndak kuat miker
                 G
kowe ndak kuat miker
                  D
kabeh ndak kuat miker
               Em
aku ndak miker blas, yes man yo!

(Int.) C G D
       Em C G D

(Reff)
Em               C
 aku ndak kuat miker
                 G
kowe ndak kuat miker
                D
aku ndak kuat miker
                  Em
kabeh ndak kuat miker
                C
aku ndak kuat miker
                 G
kowe ndak kuat miker
                  D
kabeh ndak kuat miker
               Em
aku ndak miker blas..

                C
aku ndak kuat miker
                 G
kowe ndak kuat miker
                D
aku ndak kuat miker
                  Em
kabeh ndak kuat miker
                C
aku ndak kuat miker
                 G
kowe ndak kuat miker
                  D
kabeh ndak kuat miker
               Em
aku ndak miker blas..

                C
aku ndak kuat miker
                 G
kowe ndak kuat miker
                D
aku ndak kuat miker
                  Em
kabeh ndak kuat miker
                C
aku ndak kuat miker
                 G
kowe ndak kuat miker
                  D
kabeh ndak kuat miker
               Em
aku ndak miker blas.. santai..



Ega Al Fariz - Ora Keno Dipiker

(Intro) F#m D A E
        F#m D A E
        F#m D A E
        F#m D A E

F#m           D
 kabeh iku pernah kekadean
A                    E
 ning uripku lan uripmu dulur
F#m             D
 opo seng kok karepke
A                 E
 kadang ora sewajare dulur

F#m                 D
 ono sing biso ditompo..
A                 E
 ono ugo sing ora biso dulur
F#m           D
 yen ora biso ojo dipekso
A                     E
 yen dipekso mengko loro..
       F#m
loro piker..

(Reff)
F#m           D
 aku rakuat miker
              A
kowe rakuat miker
                  E
kabeh ndak kuat miker
              F#m
aku ra kuat miker
              D
kowe rakuat miker
                A
aku ndak kuat miker
              E
kowe ra kuat miker
               F#m
kabeh ra kuat miker
   D   A E
yooman..

(Intro) F#m D A E

F#m           D
 kabeh iku pernah kekadean
A                    E
 ning uripku lan uripmu dulur
F#m             D
 opo seng kok karepke
A                 E
 kadang ora sewajare

F#m                 D
 ono sing biso ditompo..
A                 E
 ono ugo sing ora biso dulur
F#m           D
 yen ora biso ojo dipekso
A                     E
 yen dipekso mengko loro..
       F#m
loro piker..

(Reff)
F#m              D
 aku ndak kuat miker
                 A
kowe ndak kuat miker
                E
aku ndak kuat miker
                  F#m
kabeh ndak kuat miker
                D
aku ndak kuat miker
                 A
kowe ndak kuat miker
                  E
kabeh ndak kuat miker
               F#m
aku ndak miker blas, yes man yo!

(Int.) D A E
       F#m D A E

(Reff)
F#m              D
 aku ndak kuat miker
                 A
kowe ndak kuat miker
                E
aku ndak kuat miker
                  F#m
kabeh ndak kuat miker
                D
aku ndak kuat miker
                 A
kowe ndak kuat miker
                  E
kabeh ndak kuat miker
               F#m
aku ndak miker blas..

                D
aku ndak kuat miker
                 A
kowe ndak kuat miker
                E
aku ndak kuat miker
                  F#m
kabeh ndak kuat miker
                D
aku ndak kuat miker
                 A
kowe ndak kuat miker
                  E
kabeh ndak kuat miker
               F#m
aku ndak miker blas..

                D
aku ndak kuat miker
                 A
kowe ndak kuat miker
                E
aku ndak kuat miker
                  F#m
kabeh ndak kuat miker
                D
aku ndak kuat miker
                 A
kowe ndak kuat miker
                  E
kabeh ndak kuat miker
               F#m
aku ndak miker blas.. santai..
Lihat Semua Chord Agos Kotak
Posted on : by
Related Chords: