Dyah Novia - Kangen Chord Mudah

(Intro) C  C G..

      C
wis pirangane suwe..
       F        C
pengen aku omongke
Dm        G          C
opo sing ono.. ning ati iki..
        C
nanging aku ra ngerti..
      F        C
meh kepiye carane..
    Dm       G         C
lan aku wedi dinggo ngomonge..

  Dm        G
menowo kowe ngerti..
     Em        F
sing ono ning atiku..
 G                    C
opo sing tak rasake saiki..

(Chorus)
G
kangen, kangen, kangen
 F            C
aku kangen sliramu..
 Dm        G           C
opo mergo awakku wes kebacut tresno..
G
kangen, kangen, kangen
 F            C
aku kangen sliramu..
  D                      G    F Em Dm
roso kuwi sing ono ning atiku..

 F               Em
opo mergo awakmu ning kono..
Am   Dm          G        C
 keroso kangen koyo.. aku ning kene..

(Int.) C  F G
       Dm G C..
       C  F C
       Dm G C..

  Dm        G
menowo kowe ngerti..
     Em        F
sing ono ning atiku..
 G                     C
opo sing tak rasake saiki..

(Chorus)
G
kangen, kangen, kangen
 F            C
aku kangen sliramu..
 Dm        G           C
opo mergo awakku wes kebacut tresno..
G
kangen, kangen, kangen
 F            C
aku kangen sliramu..
  D                      G    F Em Dm
roso kuwi sing ono ning atiku..

 F               Em
opo mergo awakmu ning kono..
Am   Dm          G        C
 keroso kangen koyo.. aku ning kene..

Chord Kangen