Kunci Gitar Dyah Novia - Bukit Bintang (Loro Ati Iki)



Capo di fret 2

(Intro) F Em Dm G Am G

  C
langit mendung..
  G              Am
tekan duwur.. yogyakarta..
   F                G
tambah ngiris.. ati iki..
  Em           A
loro.. ke loro loro..
 Dm          G
ora ono.. tombo..

  C          G
gemerlipe lampu..
           Am
neng bukit bintang..
   F                   G
nambah kangen.. marang sampean..
  Em                   A
suwe ra kepetok amergo kahanan..
       Dm          G         C
neng kono sampean uwes jejodohan ..

(Chorus)
F     G        Em        Am
loro ati iki.. kini sendiri..
      Dm       G        C
hanya berteman dengan sepi..
  F           G
saiki nangis awan bengi
     Em        Am
mung iso ngenteni..
   Dm      G          C
ilange.. roso tresno iki..

(Int.) F G Em A Dm G C C7
       Dm  Em  F Dm G

  C          G
gemerlipe lampu..
           Am
neng bukit bintang..
   Dm                  G
nambah kangen.. marang sampean..
  Em                   A
suwe ra kepetok amergo kahanan..
       Dm          G         C
neng kono sampean uwes jejodohan..

(Chorus)
F     G        Em        Am
loro ati iki.. kini sendiri..
      Dm       G        C
hanya berteman dengan sepi..
  F           G
saiki nangis awan bengi
     Em        Am
mung iso ngenteni..
   Dm      G          C
ilange.. roso tresno iki..
   Dm   G                C
ilange.. roso tresno iki..



Dyah Novia - Bukit Bintang (Loro Ati Iki)

(Intro) G F#m Em A Bm A

  D
langit mendung..
  A              Bm
tekan duwur.. yogyakarta..
   G                A
tambah ngiris.. ati iki..
  F#m          B
loro.. ke loro loro..
 Em          A
ora ono.. tombo..

  D          A
gemerlipe lampu..
           Bm
neng bukit bintang..
   G                   A
nambah kangen.. marang sampean..
  F#m                  B
suwe ra kepetok amergo kahanan..
       Em          A         D
neng kono sampean uwes jejodohan ..

(Chorus)
G     A        F#m       Bm
loro ati iki.. kini sendiri..
      Em       A        D
hanya berteman dengan sepi..
  G           A
saiki nangis awan bengi
     F#m       Bm
mung iso ngenteni..
   Em      A          D
ilange.. roso tresno iki..

(Int.) G A F#m B Em A D D7
       Em  F#m  G Em A

  D          A
gemerlipe lampu..
           Bm
neng bukit bintang..
   Em                  A
nambah kangen.. marang sampean..
  F#m                  B
suwe ra kepetok amergo kahanan..
       Em          A         D
neng kono sampean uwes jejodohan..

(Chorus)
G     A        F#m       Bm
loro ati iki.. kini sendiri..
      Em       A        D
hanya berteman dengan sepi..
  G           A
saiki nangis awan bengi
     F#m       Bm
mung iso ngenteni..
   Em      A          D
ilange.. roso tresno iki..
   Em   A                D
ilange.. roso tresno iki..
Lihat Semua :

Dyah Novia

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.