Kunci Gitar Dwi Deblonk - Kelangan Tresnamu



Capo di fret 5

(Intro) Am F G C
        F G Em Am
        F G C..

        C
ngene rasane kelangan
         Em
kelangan wong sing tak sayang..
         F
peteng jagate atiku
           G
kelingan kowe ninggal aku..

      C
tak lalek-lalekno
        Em
tapi atiku tetep eling
          F
mung biso nyawang ngangen ngangen
      G
tapi ora biso nyanding..

      Am      Em
tak tuliske lagu..
           C            G/B
tak tembangke nggo sliramu
       Am      Em
nandes jeru atiku..
        F          G
perihe mbok gawe tatu..

(Chorus)
 C                 G
amung biso nyawang fotomu
  F              C
saben aku kangen sliramu
  F              C
jujur sakjroning batinku
      Dm       G
aku kelangan tresnamu..

   C              G
kowe milih tresno sing liyo..
 F        C
aku biso opo..
     F         G            C
mung ngempet.. sakjroning dodo..

F         C
lilo kudu lilo..
        G            C
senajan perih.. sing tak roso..
  F       C
kuatne atiku..
       G            C
kudu kelangan tresnamu..

(Int.) C G F C
       F C Dm G..

(Chorus)
 C                 G
amung biso nyawang fotomu
  F              C
saben aku kangen sliramu
  F              C
jujur sakjroning batinku
      Dm       G
aku kelangan tresnamu..

   C              G
kowe milih tresno sing liyo..
 F        C
aku biso opo..
     F         G            C
mung ngempet.. sakjroning dodo..

 C                 G
amung biso nyawang fotomu
  F              C
saben aku kangen sliramu
  F              C
jujur sakjroning batinku
      Dm       G
aku kelangan tresnamu..

  C               G
kowe milih tresno sing liyo..
 F        C
aku biso opo..
     F         G            C
mung ngempet.. sakjroning dodo..

F         C
lilo kudu lilo..
        G            C
senajan perih.. sing tak roso..
  F       C
kuatne atiku..
       G            C
kudu kelangan tresnamu..



Dwi Deblonk - Kelangan Tresnamu

(Intro) Dm Bb C F
        Bb C Am Dm
        Bb C F..

        F
ngene rasane kelangan
         Am
kelangan wong sing tak sayang..
         Bb
peteng jagate atiku
           C
kelingan kowe ninggal aku..

      F
tak lalek-lalekno
        Am
tapi atiku tetep eling
          Bb
mung biso nyawang ngangen ngangen
      C
tapi ora biso nyanding..

      Dm      Am
tak tuliske lagu..
           F            C/E
tak tembangke nggo sliramu
       Dm      Am
nandes jeru atiku..
        Bb         C
perihe mbok gawe tatu..

(Chorus)
 F                 C
amung biso nyawang fotomu
  Bb             F
saben aku kangen sliramu
  Bb             F
jujur sakjroning batinku
      Gm       C
aku kelangan tresnamu..

   F              C
kowe milih tresno sing liyo..
 Bb       F
aku biso opo..
     Bb        C            F
mung ngempet.. sakjroning dodo..

Bb        F
lilo kudu lilo..
        C            F
senajan perih.. sing tak roso..
  Bb      F
kuatne atiku..
       C            F
kudu kelangan tresnamu..

(Int.) F C Bb F
       Bb F Gm C..

(Chorus)
 F                 C
amung biso nyawang fotomu
  Bb             F
saben aku kangen sliramu
  Bb             F
jujur sakjroning batinku
      Gm       C
aku kelangan tresnamu..

   F              C
kowe milih tresno sing liyo..
 Bb       F
aku biso opo..
     Bb        C            F
mung ngempet.. sakjroning dodo..

 F                 C
amung biso nyawang fotomu
  Bb             F
saben aku kangen sliramu
  Bb             F
jujur sakjroning batinku
      Gm       C
aku kelangan tresnamu..

  F               C
kowe milih tresno sing liyo..
 Bb       F
aku biso opo..
     Bb        C            F
mung ngempet.. sakjroning dodo..

Bb        F
lilo kudu lilo..
        C            F
senajan perih.. sing tak roso..
  Bb      F
kuatne atiku..
       C            F
kudu kelangan tresnamu..

Chord Dwi Deblonk

Chord Dwi Deblonk - Kelangan Tresnamu

Lihat Semua :