Kunci Gitar Duo Garangan - Rasah Pamer Bojo




Single pertama dari Duo Garangan berjudul 'Rasah Pamer Bojo'.

Capo di fret 3

(Intro) C  D  Bm  Em
        C  Cm D G  D

G        Bm
 aku ora cemburu
C             G
 kowe pamer bojo nang ngarepku
Am                 Bm
 mergo aku wis ngerti..
         C        D        G      G7
kau pura-pura bahagia di depanku..

(Chorus)
      C
tresnaku karo kowe
        D
koyo krupuk sabar
      Bm                    Em
ngenteni hubunganmu cepet-cepet bubar
    Am
nganti kowe sadar
   D                   G
cintaku ini tak pernah pudar..

      C
tresnaku karo kowe
         D
koyo celana levis
      Bm                    Em
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
    Am
ora koyo bojomu
     D                 G
sing isone gawe.. kowe nangis..

(Int.) Em  Bm  C D G
       Am  D  G  D

G         Bm
 aku gur iso ngguyu
C             G
 kowe pamer bojo nang ngarepku
Am                 Bm
 mergo aku wis ngerti..
         C        D             G
kau pura-pura bahagia di sosial media..

(Chorus)
      C
tresnaku karo kowe
        D
koyo krupuk sabar
      Bm                   Em
ngenteni pacaranmu cepet-cepet ambyar
    Am
nganti kowe sadar
   D                   G
cintaku ini tak pernah pudar.. wo..

      C
tresnaku karo kowe
         D
koyo celana levis
      Bm                    Em
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
    Am
ora koyo bojomu
     D                 G
sing isone gawe.. kowe nangis..

      C
tresnaku karo kowe
        D
koyo krupuk sabar
      Bm                    Em
ngenteni hubunganmu cepet-cepet bubar
    Am
nganti kowe sadar
   D                   G
cintaku ini tak pernah pudar..

      C
tresnaku karo kowe
         D
koyo celana levis
      Bm                    Em
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
    Am
ora koyo bojomu
     D                 G
sing isone gawe.. kowe nangis..

    Am
ora koyo bojomu
     D                 G
sing isone gawe.. kowe nangis..



Duo Garangan

(Intro) D#  F  Dm  Gm
        D#  D#m F Bb  F

Bb       Dm
 aku ora cemburu
D#            A#
 kowe pamer bojo nang ngarepku
Cm                 Dm
 mergo aku wis ngerti..
         D#       F        A#     A#7
kau pura-pura bahagia di depanku..

(Chorus)
      D#
tresnaku karo kowe
        F
koyo krupuk sabar
      Dm                    Gm
ngenteni hubunganmu cepet-cepet bubar
    Cm
nganti kowe sadar
   F                   A#
cintaku ini tak pernah pudar..

      D#
tresnaku karo kowe
         F
koyo celana levis
      Dm                    Gm
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
    Cm
ora koyo bojomu
     F                 A#
sing isone gawe.. kowe nangis..

(Int.) Gm  Dm  D# F A#
       Cm  F  A#  F

Bb        Dm
 aku gur iso ngguyu
D#            A#
 kowe pamer bojo nang ngarepku
Cm                 Dm
 mergo aku wis ngerti..
         D#       F             A#
kau pura-pura bahagia di sosial media..

(Chorus)
      D#
tresnaku karo kowe
        F
koyo krupuk sabar
      Dm                   Gm
ngenteni pacaranmu cepet-cepet ambyar
    Cm
nganti kowe sadar
   F                   A#
cintaku ini tak pernah pudar.. wo..

      D#
tresnaku karo kowe
         F
koyo celana levis
      Dm                    Gm
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
    Cm
ora koyo bojomu
     F                 A#
sing isone gawe.. kowe nangis..

      D#
tresnaku karo kowe
        F
koyo krupuk sabar
      Dm                    Gm
ngenteni hubunganmu cepet-cepet bubar
    Cm
nganti kowe sadar
   F                   A#
cintaku ini tak pernah pudar..

      D#
tresnaku karo kowe
         F
koyo celana levis
      Dm                    Gm
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
    Cm
ora koyo bojomu
     F                 A#
sing isone gawe.. kowe nangis..

    Cm
ora koyo bojomu
     F                 A#
sing isone gawe.. kowe nangis..
Lihat Semua Chord Duo Garangan
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.