Dramajingans - Jujurly Chord Mudah

(Intro) C..

      F                G
sayangku tenangno pikirmu..
      C       -G/B     Am
karo aku tak jamin bahagiamu..
       F                 G
ra sah mikir sing ora penting..
                 C
positif thinking awak dewe
-G/B     Am
 happy ending..
  F   G              C
oala... jujurly gregetan..

(Int.) F G C -G/B Am
       F G C G

C                     Am
yang elingo.. sing ngawali tresno..
  F        G
kowe dudu aku..
C                    Am
yang ngertio.. wis kabeh tak cobo
  F         G
nuruti angenmu..
     F                G         C   G
yakinkah hatimu, kowe kesayanganku..

C               Am
yang elingo.. susah senengmu..
  F             G
sopo sing ngancani.. (aku ra ngancani)
C               Am
yang ngertio.. over thingkingmu..
  F           G
bikin hipertensi..
     F                G            C
yakinkan hatimu, kowe sing tak sayangi..

(Chorus)
      F                G
sayangku tenangno pikirmu..
      C       -G/B     Am
karo aku tak jamin bahagiamu..
       F                 G
ra sah mikir sing ora penting
                 C
positif thinking awak dewe
-G/B     Am
 happy ending..
  F       G          C
oalah.. jujurly gregetan..

(Int.) F G C -G/B Am
       F G C..
       F G C -G/B Am
       F G C G..

     C
jane aku yo ngerti
       F
wong lanang ra mung siji
        G
ning ra bakal ketemu
       C
wong lanang koyo aku
         F
wani ninggalke aku
          G         C
tak jamin kowe ra payu..

        Am               Dm
update story fotomu tiga kali sehari
      G
wis cobo tak lakoni
        C
senajan ngisin-ngisini
         F
wani ninggalke aku..
G                   C..
 tak sebar foto sarumu

(Chorus)
G-C      F                G
   sayangku tenangno pikirmu..
      C       -G/B     Am
karo aku tak jamin bahagiamu..
       F                 G
ra sah mikir sing ora penting..
                 C
positif thinking awak dewe
-G/B     Am
 happy ending..

      F                G
sayangku tenangno pikirmu..
      C       -G/B     Am
karo aku tak jamin bahagiamu..
       F                 G
ra sah mikir sing ora penting
                 C
positif thinking awak dewe
-G/B     Am
 happy ending..
         F  G          F    Fm C
hingga kita.. happy wedding..

Chord Jujurly