Kunci Gitar Diva Amanda - Golek Liyane



Capo di fret 4

                   C
mbiyen aku jek kelingan..
D           Bm        Em
 nalikane.. dewe berjuang
          Am
kowe seng tak sayang sayang..
     D                  G
saikine kowe malah.. ngilang..

(Intro) C D Bm Em
        Am D G
        C D Bm Em
        Am D G

           C
opo kowe lali..
D                 Bm            Em
 mbiyen dewe.. pernah ngucap janji..
       Am
jare sehidup semati
        D              G
tapi nyatanya kau tinggal.. pergi..

(Chorus)
C       D              Bm
mas.. lungamu neng ngendi..
  E        Am          D         G
kowe ora bali.. nggawe bingunge ati..
C         D         Bm
mas.. nek ngene carane..
  E        Am            D       G
sepurane wae.. aku tak nggolek liyane..

(Intro) C D Bm Em
        Am D G
        C D Bm Em
        Am D G

           C
opo kowe lali..
D                 Bm            Em
 mbiyen dewe.. pernah ngucap janji..
       Am
jare sehidup semati
        D              G
tapi nyatanya kau tinggal.. pergi..

(Chorus)
C       D              Bm
mas.. lungamu neng ngendi..
  E        Am          D         G
kowe ora bali.. nggawe bingunge ati..
C         D         Bm
mas.. nek ngene carane..
  E        Am            D       G
sepurane wae.. aku tak nggolek liyane..

C         D         Bm  Em
mas.. nek ngene carane aku..
  Am           D       G
sepurane tak nggolek liyane..
  Am           D       G
sepurane tak nggolek liyane..

(Outro) C D Bm Em
        Am D G



Diva Amanda - Golek Liyane

                   E
mbiyen aku jek kelingan..
F#          D#m       G#m
 nalikane.. dewe berjuang
          C#m
kowe seng tak sayang sayang..
     F#                 B
saikine kowe malah.. ngilang..

(Intro) E F# D#m G#m
        C#m F# B
        E F# D#m G#m
        C#m F# B

           E
opo kowe lali..
F#                D#m           G#m
 mbiyen dewe.. pernah ngucap janji..
       C#m
jare sehidup semati
        F#             B
tapi nyatanya kau tinggal.. pergi..

(Chorus)
E       F#             D#m
mas.. lungamu neng ngendi..
  G#       C#m         F#        B
kowe ora bali.. nggawe bingunge ati..
E         F#        D#m
mas.. nek ngene carane..
  G#       C#m           F#      B
sepurane wae.. aku tak nggolek liyane..

(Intro) E F# D#m G#m
        C#m F# B
        E F# D#m G#m
        C#m F# B

           E
opo kowe lali..
F#                D#m           G#m
 mbiyen dewe.. pernah ngucap janji..
       C#m
jare sehidup semati
        F#             B
tapi nyatanya kau tinggal.. pergi..

(Chorus)
E       F#             D#m
mas.. lungamu neng ngendi..
  G#       C#m         F#        B
kowe ora bali.. nggawe bingunge ati..
E         F#        D#m
mas.. nek ngene carane..
  G#       C#m           F#      B
sepurane wae.. aku tak nggolek liyane..

E         F#        D#m G#m
mas.. nek ngene carane aku..
  C#m          F#      B
sepurane tak nggolek liyane..
  C#m          F#      B
sepurane tak nggolek liyane..

(Outro) E F# D#m G#m
        C#m F# B
Lihat Semua Chord Diva Amanda
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.