Kunci Gitar Diors Ceciwi - Manteb Teko Ati



Capo di fret 2

(Intro) Dm  G  C  F
        Dm G C -Csus4 C

C       Fm         C
 tresno tulus ing ati..
F        Fm      C
 sing ra bakal keganti..
F          G             Em
 yo mung kowe sing tak sayang
          A             Dm
yo mung kowe sing tak gadang..
      G                C     F G
tak jogo.. ojo nganti ilang..

C         Fm         C
 sing tak jalok sliramu..
F      Fm      C
 tulus seko atimu..
F         G       Em
 aku sing tau kelaran
           A        Dm
sing biyen di sio sio..
       G                     C
pangarepanku.. mugo kowe setio..

(Chorus)
Dm                          G
 ojo sampek menggok kanan kiri..
                         C
yakin bakal manteb teko ati..
                          F
ora usah noleh nyawang mburi..
Dm                           G
 yen wes bakal jodoh bakal rabi..
                          C
dungoku mugo Gusti ngrestui..
                         F
urip bareng tumekaning pati..
     Dm             G              C
karo sliramu.. wong sing tak tresnani..

(Int.) C Fm C
       F Fm C
       F G Em Am
       Dm  G  C..

C         Fm         C
 sing tak jalok sliramu..
F      Fm    C
 tulus seko atimu..
F         G       Em
 aku sing tau kelaran
           A        Dm
sing biyen di sio sio..
       G                     C
pangarepanku.. mugo kowe setio..

(Chorus)
Dm                          G
 ojo sampek menggok kanan kiri..
                         C
yakin bakal manteb teko ati..
                          F
ora usah noleh nyawang mburi..
Dm                           G
 yen wes bakal jodoh bakal rabi..
                          C
dungoku mugo Gusti ngrestui..
                         F
urip bareng tumekaning pati..
     Dm             G              C
karo sliramu.. wong sing tak tresnani..

Dm                          G
 ojo sampek menggok kanan kiri..
                         C
yakin bakal manteb teko ati..
                          F
ora usah noleh nyawang mburi..
Dm                           G
 yen wes bakal jodoh bakal rabi..
                          C
dungoku mugo Gusti ngrestui..
                         F
urip bareng tumekaning pati..
     Dm             G              C  Am
karo sliramu.. wong sing tak tresnani..
     Dm             G              C
karo sliramu.. wong sing tak tresnani..



Diors Ceciwi - Manteb Teko Ati

(Intro) Em  A  D  G
        Em A D -Dsus4 D

D       Gm         D
 tresno tulus ing ati..
G        Gm      D
 sing ra bakal keganti..
G          A             F#m
 yo mung kowe sing tak sayang
          B             Em
yo mung kowe sing tak gadang..
      A                D     G A
tak jogo.. ojo nganti ilang..

D         Gm         D
 sing tak jalok sliramu..
G      Gm      D
 tulus seko atimu..
G         A       F#m
 aku sing tau kelaran
           B        Em
sing biyen di sio sio..
       A                     D
pangarepanku.. mugo kowe setio..

(Chorus)
Em                          A
 ojo sampek menggok kanan kiri..
                         D
yakin bakal manteb teko ati..
                          G
ora usah noleh nyawang mburi..
Em                           A
 yen wes bakal jodoh bakal rabi..
                          D
dungoku mugo Gusti ngrestui..
                         G
urip bareng tumekaning pati..
     Em             A              D
karo sliramu.. wong sing tak tresnani..

(Int.) D Gm D
       G Gm D
       G A F#m Bm
       Em  A  D..

D         Gm         D
 sing tak jalok sliramu..
G      Gm    D
 tulus seko atimu..
G         A       F#m
 aku sing tau kelaran
           B        Em
sing biyen di sio sio..
       A                     D
pangarepanku.. mugo kowe setio..

(Chorus)
Em                          A
 ojo sampek menggok kanan kiri..
                         D
yakin bakal manteb teko ati..
                          G
ora usah noleh nyawang mburi..
Em                           A
 yen wes bakal jodoh bakal rabi..
                          D
dungoku mugo Gusti ngrestui..
                         G
urip bareng tumekaning pati..
     Em             A              D
karo sliramu.. wong sing tak tresnani..

Em                          A
 ojo sampek menggok kanan kiri..
                         D
yakin bakal manteb teko ati..
                          G
ora usah noleh nyawang mburi..
Em                           A
 yen wes bakal jodoh bakal rabi..
                          D
dungoku mugo Gusti ngrestui..
                         G
urip bareng tumekaning pati..
     Em             A              D  Bm
karo sliramu.. wong sing tak tresnani..
     Em             A              D
karo sliramu.. wong sing tak tresnani..

Chord Diors Ceciwi

Chord Diors Ceciwi - Manteb Teko Ati

Lihat Semua :