Kunci Gitar Dina Jazz - Matursuwun



(Intro) C F G C
        Am Dm -Em F G..

           C                    F
sepiro suwene.. anggonku nggoleki
           G                  C
akhire nemoni.. ati sing nyocoki
       -G/B Am                Dm
ketemu sliramu.. rasane genep uripku
   Em    F                     G
mergo sliramu sing nggawe ayem atiku..

          C                     F
raono liyane.. sing luwih ngerteni
          G                     C
raono liyane.. sing biso ngganteni
      -G/B Am                    Dm
amung sliramu.. sing nggawe ayem atiku
 Em   F              G
iso nerimo luwih kurange aku..

(Chorus)
           C             F
matursuwun wes gelem ngancani aku
       G          C
selalu ono neng susah senengku..
-G/B   Am        Dm
 tulus atimu nresnani aku
   Em   F             G
kroso tenanan neng njero atiku

           C            F
matursuwun wes.. nompo opo anane
      G          C
sabar ngerteni tekan seprene
-G/B Am          Dm
 ora bakal tak sia-siakne
  Em      F           G
bakal tak jogo nganti selawase..

(Int.) C F G C -G/B Am Dm -Em F G..

          C                     F
raono liyane.. sing luwih ngerteni
          G                     C
raono liyane.. sing biso ngganteni
      -G/B Am                    Dm
amung sliramu.. sing nggawe ayem atiku
      F              G
iso nerimo luwih kurange aku..

(Chorus)
           C             F
matursuwun wes gelem ngancani aku
       G          C
selalu ono neng susah senengku..
-G/B   Am        Dm
 tulus atimu nresnani aku
   Em   F             G
kroso tenanan neng njero atiku

           C            F
matursuwun wes.. nompo opo anane
      G          C
sabar ngerteni tekan seprene
-G/B Am          Dm
 ora bakal tak sia-siakne
  Em      F           G
bakal tak jogo nganti selawase..
Lihat Semua Chord Dina Jazz
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.