Kunci Gitar Dimas Gepenk - Karma (Cover GuyonWaton)


AutoScroll  

Mainkan kentrungmu gan !!

(Intro) C

    F        G
Ojo salahke aku..
        Em      Am
wis nglarani atimu
        Dm
Mergo kowe wis nggawe..
G           C
tatu sumpah setiaku

    F        G
Ojo salahke aku..
          Em          Am
tak pilih ninggalke kowe
        Dm
Wolak walik dunyo..
     G         C
kowe keno karmane..

(Intro) C G Am Em F C Dm G

 C
Uwis cukup..
    G           Am   A
leh ku nggawe kowe nangis
 Dm 
Uwis cukup..
    G           C      A
leh ku nggawe kowe tetangis
    Dm        G
Senadyan ati iki
      Em        A
ora tegel ndelokne
      Dm
Ora bakal ku ndilat
G          C
tresnoku bali neng kowe..

(Chorus)
    F        G
Ojo salahke aku..
        Em      Am
wis nglarani atimu
        Dm
Mergo kowe wis nggawe..
G           C
tatu sumpah setiaku

    F        G
Ojo salahke aku..
          Em          Am
tak pilih ninggalke kowe
        Dm
Wolak walik dunyo..
     G         C
kowe keno karmane..

(Intro) C G Am Em F C Dm G

 C
Uwis cukup..
    G           Am   A
leh ku nggawe kowe nangis
 Dm 
Uwis cukup..
    G           C      A
leh ku nggawe kowe tetangis
    Dm        G
Senadyan ati iki
      Em        A
ora tegel ndelokne
      Dm
Ora bakal ku ndilat
G          C
tresnoku bali neng kowe..

(Chorus)
    F        G
Ojo salahke aku..
        Em      Am
wis nglarani atimu
        Dm
Mergo kowe wis nggawe..
G           C
tatu sumpah setiaku

    F        G
Ojo salahke aku..
          Em          Am
tak pilih ninggalke kowe
        Dm
Wolak walik dunyo..
     G         C
kowe keno karmane..

        Dm
Wolak walik dunyo..
     G         C
kowe keno karmane..
Lihat Semua Chord Dimas Gepenk
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: