Denny Caknan - Teteg Ati Chord Mudah

Capo : fret 4

C  F                G       C
 dadi payung naliko udane teko..

(Intro) Dm G C..

C                 F           Fm
ning pungkasan srengenge sore iki..
 C       G/B
atiku.. iseh..
         Am             A
kroso sumpek nanging sempet..
        Dm                 G
mikerke sliramu.. sing tak tresnani..

C                   F         Fm
ning pungkasan rembulan wengi iki..
 C       G              Am       A
atiku.. iseh.. milih berjuang bertahan
        Dm                   G
korban ati perasaan.. kanggo sliramu..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
 -F      Em
kowe nggawe ati sing tak jogo..
  Am      A
dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke..

(Chorus)
F        G           C   Am
dek.. perlu di ngerteni..
        Dm        G       C
teteg'e atiku wis koyo ibumu..
    F         G    Em           Am
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            Dm         G
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

(Int.) F G Em Am
       F G..

C                 F           Fm
ning pungkasan srengenge sore iki..
 C       G/B
atiku.. iseh..
         Am             A
kroso sumpek nanging sempet..
        Dm                 G
mikerke sliramu.. sing tak tresnani..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
         Em          E
kowe nggawe ati sing tak jogo
  Am      A
dadi gelo..
  Dm             G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke..

      Dm  Am
hooo oo.. o..ouwou..
Dm
perlu dingerteni..
       Am
teteg atiku wis koyo.. 
 F         G
ibumu.. ibumu.. ibumu..

F                   G
wis rapopo aku sing disalahno..
     F          G          C
tapi elingo cen aku sing lilo..
         F                G       C
hoowo, dadi payung naliko udane teko..

(Chorus)
F        G           C   Am
dek.. perlu di ngerteni..
        Dm        G       C
teteg'e atiku wis koyo ibumu..
    F         G    Em           Am
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            Dm         G
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

F        G           C   Am
dek.. perlu di ngerteni..
        Dm        G       C
teteg'e atiku wis koyo ibumu..
    F         G       Em        Am
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            Dm         G
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

F            G            C   Am
senajan kowe mung nyepelekke..
         Dm       G           C
nanging ati iki tetep tak kuatke..
   F        G
sumpah ati iki..
     Em             Am
setioku mung kanggo kowe
      Dm       G           C
selawase bebarengan karo kowe..
      Dm       G           Am  D
selawase ora bakal tak liyake..
      Dm     G
selawase.. oooh..
                   C
tetep teteg atine..



Denny Caknan - Teteg Ati

E  A                B       E
 dadi payung naliko udane teko..

(Intro) F#m B E..

E                 A           Am
ning pungkasan srengenge sore iki..
 E       B/D#
atiku.. iseh..
         C#m            C#
kroso sumpek nanging sempet..
        F#m                B
mikerke sliramu.. sing tak tresnani..

E                   A         Am
ning pungkasan rembulan wengi iki..
 E       B              C#m      C#
atiku.. iseh.. milih berjuang bertahan
        F#m                  B
korban ati perasaan.. kanggo sliramu..

  A                   B
koco iki dadi seksi pedihe atiku
 -A      G#m
kowe nggawe ati sing tak jogo..
  C#m     C#
dadi gelo..
  F#m                 B
bola bali.. kowe sing salah..
         A             G#
nanging aku.. sing disalahke..

(Chorus)
A        B           E   C#m
dek.. perlu di ngerteni..
        F#m       B       E
teteg'e atiku wis koyo ibumu..
    A         B    G#m          C#m
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            F#m        B
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

(Int.) A B G#m C#m
       A B..

E                 A           Am
ning pungkasan srengenge sore iki..
 E       B/D#
atiku.. iseh..
         C#m            C#
kroso sumpek nanging sempet..
        F#m                B
mikerke sliramu.. sing tak tresnani..

  A                   B
koco iki dadi seksi pedihe atiku
         G#m         G#
kowe nggawe ati sing tak jogo
  C#m     C#
dadi gelo..
  F#m            B
bola bali.. kowe sing salah..
         A             G#
nanging aku.. sing disalahke..

      F#m C#m
hooo oo.. o..ouwou..
F#m
perlu dingerteni..
       C#m
teteg atiku wis koyo.. 
 A         B
ibumu.. ibumu.. ibumu..

A                   B
wis rapopo aku sing disalahno..
     A          B          E
tapi elingo cen aku sing lilo..
         A                B       E
hoowo, dadi payung naliko udane teko..

(Chorus)
A        B           E   C#m
dek.. perlu di ngerteni..
        F#m       B       E
teteg'e atiku wis koyo ibumu..
    A         B    G#m          C#m
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            F#m        B
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

A        B           E   C#m
dek.. perlu di ngerteni..
        F#m       B       E
teteg'e atiku wis koyo ibumu..
    A         B       G#m       C#m
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            F#m        B
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

A            B            E   C#m
senajan kowe mung nyepelekke..
         F#m      B           E
nanging ati iki tetep tak kuatke..
   A        B
sumpah ati iki..
     G#m            C#m
setioku mung kanggo kowe
      F#m      B           E
selawase bebarengan karo kowe..
      F#m      B           C#m F#
selawase ora bakal tak liyake..
      F#m    B
selawase.. oooh..
                   E
tetep teteg atine..

Chord Teteg Ati