Kunci Gitar Denny Caknan - Proliman Joyo



Capo di fret 3

(Intro) C E Am D
        F  Fm  C G
        hu... uu..

C         G         
gemerlape lintang..
      F        C
wengi iki sing tak sawang
   F          G           C
ngelingke aku marang sliramu..
  Dm          Am
bebarengan nyawiji..
    F      G    C
ono neng kutho iki..
      Dm            G            C  G
njogo roso.. ngukir tresno neng ati..

C         G
ora bakal lali
      F         C
dongo iki.. kanggo sliramu
  F        G         C
mugo iso dadi pengarepanku..
 Dm         Am
ananging saiki..
     F        G   C
bedo sing tak lakoni..
     Dm
kowe lungo ninggal loro
      E
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) F G Em Am Dm  E..

(Chorus)
Am                 Em
proliman joyo ninggalke cerito loro
Dm       G          C          E
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
F               C  G/B   Am
aku neng kene.. nguwatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

  F
cukup ku berkorban..
      C   G/B  Am
cukup aku bertahan..
  Dm        G
gedhe egomu sing ngambyarke
C
kabeh impian..

(Int.) C G F C     F G C..
         hu..  haa..
       C-C#-Dm Am F G C
       Dm      G  C
        hu..waaa...

C         G
ora bakal lali
      F         C
dongo iki.. kanggo sliramu
  F        G         C     C-Dm-Em-G
mugo iso dadi pengarepanku..
 Dm         Am
ananging saiki..
     F        G   C
bedo sing tak lakoni..
     Dm
kowe lungo ninggal loro
      E
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) F G Em Am Dm  E..

(Chorus)
Am                 Em
proliman joyo ninggalke cerito loro
Dm       G          C          E
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
F               C  G/B   Am
aku neng kene.. nguwatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

Am                 Em
proliman joyo ninggalke cerito loro
Dm       G          C          E
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
F               C        Am
aku neng kene.. nguwatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

  F
cukup ku berkorban..
      C        Am
cukup aku bertahan..
  Dm        G
gedhe egomu sing ngambyarke
C
kabeh impian..



Denny Caknan - Proliman Joyo

(Intro) D# G Cm F
        G# G#m D# A#
        hu... uu..

D#        A#
gemerlape lintang..
      G#       D#
wengi iki sing tak sawang
   G#         A#          D#
ngelingke aku marang sliramu..
  Fm          Cm
bebarengan nyawiji..
    G#     A#   D#
ono neng kutho iki..
      Fm            A#           D# A#
njogo roso.. ngukir tresno neng ati..

D#        A#
ora bakal lali
      G#        D#
dongo iki.. kanggo sliramu
  G#       A#        D#
mugo iso dadi pengarepanku..
 Fm         Cm
ananging saiki..
     G#       A#  D#
bedo sing tak lakoni..
     Fm
kowe lungo ninggal loro
      G
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) G# A# Gm Cm Fm  G..

(Chorus)
Cm                 Gm
proliman joyo ninggalke cerito loro
Fm       A#         D#         G
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#              D# Dm    Cm
aku neng kene.. nguwatke ati..
Fm        A#
 ngempet eluh tangis
        D#
sing raiso tak apusi..

  G#
cukup ku berkorban..
      D#  Dm   Cm
cukup aku bertahan..
  Fm        A#
gedhe egomu sing ngambyarke
D#
kabeh impian..

(Int.) D# A# G# D#    G# A# D#..
          hu..   haa..
       D#-E-Fm Cm G# A# D#
       Fm      A# D#
        hu..waaa...

D#        A#
ora bakal lali
      G#        D#
dongo iki.. kanggo sliramu
  G#       A#        D#    D#-Fm-Gm-A#
mugo iso dadi pengarepanku..
 Fm         Cm
ananging saiki..
     G#       A#  D#
bedo sing tak lakoni..
     Fm
kowe lungo ninggal loro
      G
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) G# A# Gm Cm Fm  G..

(Chorus)
Cm                 Gm
proliman joyo ninggalke cerito loro
Fm       A#         D#         G
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#              D# Dm    Cm
aku neng kene.. nguwatke ati..
Fm        A#
 ngempet eluh tangis
        D#
sing raiso tak apusi..

Cm                 Gm
proliman joyo ninggalke cerito loro
Fm       A#         D#         G
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#              D#       Cm
aku neng kene.. nguwatke ati..
Fm        A#
 ngempet eluh tangis
        D#
sing raiso tak apusi..

  G#
cukup ku berkorban..
      D#       Cm
cukup aku bertahan..
  Fm        A#
gedhe egomu sing ngambyarke
D#
kabeh impian..
Lihat Semua Chord Denny Caknan
Posted on : by
Related Chords: