Kunci Gitar Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan



Capo di fret 4

(Intro) Am Dm Am C
        Dm Am Em G Am

Am         Dm
suwi ora ketemu
        Am            C
yo mung gawe kangene atiku
Dm                Am
isun mung mikir riko
       Em    G       Am
rino wengi katon ono moto

Am              Dm
ing dalan anyar kae
    Am                  C
ono pinggir segoro pernahe
Dm           Am
banyuwangi pacitan
    Em      G         Am
ora lali yo amung kelingan

(Intro) Dm G Am

        Am                      C
liwat dalan banyuwangi teko pacitan
     Am                  Dm
ono ati rasane terus kelingan
      Am                    C
sumilire angin segoro ngangeni
        Am           G        Am
ono ngendi riko sing isun tresnani

Am              Dm
eling jaman semono
        Am                 C
yo mung riko kudangan ning ati
Dm             Am
banyuwangi pacitan
      Em        G          Am
ora lali.. mung tansah kelingan

(Intro) Am Dm Am C
        Dm Am Em G Am

Am         Dm
suwi ora ketemu
        Am            C
yo mung gawe kangene atiku
Dm                Am
isun mung mikir riko
       Em    G       Am
rino wengi katon ono moto

Am              Dm
ing dalan anyar kae
    Am                  C
ono pinggir segoro pernahe
Dm           Am
banyuwangi pacitan
    Em      G         Am
ora lali yo amung kelingan

(Intro) Dm G Am

        Am                      C
liwat dalan banyuwangi teko pacitan
     Am                  Dm
ono ati rasane terus kelingan
      Am                    C
sumilire angin segoro ngangeni
        Am           G        Am
ono ngendi riko sing isun tresnani

Am              Dm
eling jaman semono
        Am                 C
yo mung riko kudangan ning ati
Dm             Am
banyuwangi pacitan
      Em        G          Am
ora lali.. mung tansah kelingan...



Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan

(Intro) C#m F#m C#m E
        F#m C#m G#m B C#m

C#m        F#m
suwi ora ketemu
        C#m           E
yo mung gawe kangene atiku
F#m               C#m
isun mung mikir riko
       G#m   B       C#m
rino wengi katon ono moto

C#m             F#m
ing dalan anyar kae
    C#m                 E
ono pinggir segoro pernahe
F#m          C#m
banyuwangi pacitan
    G#m     B         C#m
ora lali yo amung kelingan

(Intro) F#m B C#m

        C#m                     E
liwat dalan banyuwangi teko pacitan
     C#m                 F#m
ono ati rasane terus kelingan
      C#m                   E
sumilire angin segoro ngangeni
        C#m          B        C#m
ono ngendi riko sing isun tresnani

C#m             F#m
eling jaman semono
        C#m                E
yo mung riko kudangan ning ati
F#m            C#m
banyuwangi pacitan
      G#m       B          C#m
ora lali.. mung tansah kelingan

(Intro) C#m F#m C#m E
        F#m C#m G#m B C#m

C#m        F#m
suwi ora ketemu
        C#m           E
yo mung gawe kangene atiku
F#m               C#m
isun mung mikir riko
       G#m   B       C#m
rino wengi katon ono moto

C#m             F#m
ing dalan anyar kae
    C#m                 E
ono pinggir segoro pernahe
F#m          C#m
banyuwangi pacitan
    G#m     B         C#m
ora lali yo amung kelingan

(Intro) F#m B C#m

        C#m                     E
liwat dalan banyuwangi teko pacitan
     C#m                 F#m
ono ati rasane terus kelingan
      C#m                   E
sumilire angin segoro ngangeni
        C#m          B        C#m
ono ngendi riko sing isun tresnani

C#m             F#m
eling jaman semono
        C#m                E
yo mung riko kudangan ning ati
F#m            C#m
banyuwangi pacitan
      G#m       B          C#m
ora lali.. mung tansah kelingan...
Lihat Semua Chord Deni Kristiani
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.