Kunci Gitar Demy Yoker - Coromu Ninggal Aku



(Intro) Am Em Dm Am
        Am Em Dm Am

     Am                     Em
koyo ngene.. coromu ninggal aku..
         Dm                       Am
nelongso batin.. leh ku mikiri sliramu..
     Am                     Em
koyo ngene.. coromu ninggal aku..
       Dm                     Am
opo ra iling.. kowe karo omongmu..

      Dm
aku getun.. kowe tau..
        Am
manggon ono neng atiku..
  Dm              G
kesuwun saiki aku ngerti..
        Am
sifat aslimu..

(Intro) Dm Am Dm G Am

       Am
kari jahat.. kowe neng aku
      Am          F
ora tau mbales cintaku
                     Dm
dudu crito sing koyo ngene..
              Am
sing tak karepke..
       Am
jujur aku wis ra mampu..
       Am          F
dirimu wis mendustaiku
               Dm
andai saja aku tau..
                   Am
sliramu ra mencintaiku
    G     Em      Am
ora kiro aku koyo ngene

(Int.) Am Em Dm Am
       Am Em Dm Am

     Am                     Em
koyo ngene.. coromu ninggal aku..
         Dm                       Am
nelongso batin.. leh ku mikiri sliramu..
     Am                     Em
koyo ngene.. coromu ninggal aku..
       Dm                     Am
opo ra iling.. kowe karo omongmu..

      Dm
aku getun.. kowe tau..
        Am
manggon ono neng atiku..
  Dm              G
kesuwun saiki aku ngerti..
        Am
sifat aslimu..

(Intro) Dm Am Dm G Am

       Am
kari jahat.. kowe neng aku
      Am          F
ora tau mbales cintaku
                     Dm
dudu crito sing koyo ngene..
              Am
sing tak karepke..
       Am
jujur aku wis ra mampu..
       Am          F
dirimu wis mendustaiku
               Dm
andai saja aku tau..
                   Am
sliramu ra mencintaiku
    G     Em      Am
ora kiro aku koyo ngene
      G    Em          Am
ora kiro.. aku koyo ngene..



Demy Yoker - Coromu Ninggal Aku

(Intro) F#m C#m Bm F#m
        F#m C#m Bm F#m

     F#m                    C#m
koyo ngene.. coromu ninggal aku..
         Bm                       F#m
nelongso batin.. leh ku mikiri sliramu..
     F#m                    C#m
koyo ngene.. coromu ninggal aku..
       Bm                     F#m
opo ra iling.. kowe karo omongmu..

      Bm
aku getun.. kowe tau..
        F#m
manggon ono neng atiku..
  Bm              E
kesuwun saiki aku ngerti..
        F#m
sifat aslimu..

(Intro) Bm F#m Bm E F#m

       F#m
kari jahat.. kowe neng aku
      F#m         D
ora tau mbales cintaku
                     Bm
dudu crito sing koyo ngene..
              F#m
sing tak karepke..
       F#m
jujur aku wis ra mampu..
       F#m         D
dirimu wis mendustaiku
               Bm
andai saja aku tau..
                   F#m
sliramu ra mencintaiku
    E     C#m     F#m
ora kiro aku koyo ngene

(Int.) F#m C#m Bm F#m
       F#m C#m Bm F#m

     F#m                    C#m
koyo ngene.. coromu ninggal aku..
         Bm                       F#m
nelongso batin.. leh ku mikiri sliramu..
     F#m                    C#m
koyo ngene.. coromu ninggal aku..
       Bm                     F#m
opo ra iling.. kowe karo omongmu..

      Bm
aku getun.. kowe tau..
        F#m
manggon ono neng atiku..
  Bm              E
kesuwun saiki aku ngerti..
        F#m
sifat aslimu..

(Intro) Bm F#m Bm E F#m

       F#m
kari jahat.. kowe neng aku
      F#m         D
ora tau mbales cintaku
                     Bm
dudu crito sing koyo ngene..
              F#m
sing tak karepke..
       F#m
jujur aku wis ra mampu..
       F#m         D
dirimu wis mendustaiku
               Bm
andai saja aku tau..
                   F#m
sliramu ra mencintaiku
    E     C#m     F#m
ora kiro aku koyo ngene
      E    C#m         F#m
ora kiro.. aku koyo ngene..
Lihat Semua :

Demy

Chord Kunci Gitar lainnya: