Kunci Gitar Della Monica - Mbok Anggep Dolanan



     G        C       D         G
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    C              G
aku mung biso.. nyawang kowe
        C           D
lan ngimpi bareng kowe..
    G          C         D         G
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            C
nggo wong liyo..
     G                   C        D
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

(Intro) G C D G C G C D
        G C D G C G C D G

    G
kelingan mawar abang
          Bm
sing gemantung neng rambutmu..
      C             D        G
tak jogo utuh neng njero laciku..
     G
ra bakal ilang lan lali
      Bm
mergo uwis pisahan
    C              D        G
kelingan kowe tego medot janji..

      Bm                  Em       Bm
sak jerone segoro luwih jero loro iki..
        C           D           G
malah kowe.. seneng seneng karo ati liyo
     Bm                   Em         Bm
njoboku ora popo.. njero atiku nelongso
      C                       D
tresnaku mung mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     G        C       D         G
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    C              G
aku mung biso.. nyawang kowe
        C           D
lan ngimpi bareng kowe..
    G          C         D         G
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            C
nggo wong liyo..
     G                   C        D
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

  G                          Bm
saben dino.. saben wektu kepikiran awakmu..
    C                D            G
aku ngerti sing di pikir ra rumongso..
     G                        Bm
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan..
    C              D        G
kelingan kowe tego medot janji..

      Bm                  Em       Bm
sak jerone segoro luwih jero loro iki..
        C           D           G
malah kowe.. seneng seneng karo ati liyo
     Bm                   Em         Bm
njoboku ora popo.. njero atiku nelongso
      C                       D
tresnaku mung mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     G        C       D         G
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    C              G
aku mung biso.. nyawang kowe
        C           D
lan ngimpi bareng kowe..
    G          C         D         G
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            C
nggo wong liyo..
     G                   C        D
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

     G        C       D         G
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    C              G
aku mung biso.. nyawang kowe
        C           D
lan ngimpi bareng kowe..
    G          C         D         G
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            C
nggo wong liyo..
     G                   C        D
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..
Lihat Semua Chord Della Monica
Posted on : by
Related Chords: