Kunci Gitar Chacha Puspita - Kangen



Capo di fret 5

(Intro) C Em F G
        Am Em F G

  C                 G
piye kabarmu.. suwe ra ketemu
       Am                   Em
kangen atiku saben eling sliramu
     F                    C
aduh kangmasku.. seng tak tresnani
            Dm      G        C
tino klawan wengi kowe tak kangeni..

    C                 G
tresnoku iki.. tresno kang suci..
        Am                     Em
yo mung sliramu sing ono neng atiku..
     F                    C
cubo rungokno.. tembangku iki
             Dm       G               C
tembang lagu tresno kangen sing tak roso..

(Chorus)
      C
rungokno.. duh rungokno..
      F                   C
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    C
kangmasku.. duh kangmasku..
        F               C
ndang baliyo kowe tak enteni..

    F                    C
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
  G           C
kangenku.. oh kangen..

(Intro) 
F G C Am Dm G C

      C                     G
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
  Am                           Em
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
   F                   C
mlakune umur.. rabakal luntur
            Dm         G        C
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..

(Int.) A#  F  A#  F
       Dm G Em  F G C

(Chorus)
      C
rungokno.. duh rungokno..
      F                   C
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    C
kangmasku.. duh kangmasku..
        F               C
ndang baliyo kowe tak enteni..

    F                    C
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
  G           C
kangenku.. oh kangen..

(Intro) F  G C Am Dm G C

      C                     G
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
  Am                           Em
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
   F                   C
mlakune umur.. rabakal luntur
            Dm         G        C
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..
     F                    C
mlakune umur.. rabakal luntur
               Dm        G          C
kuat nyekel janji.. sing wis tak ugemi..



Chacha Puspita - Kangen

(Intro) F Am Bb C
        Dm Am Bb C

  F                 C
piye kabarmu.. suwe ra ketemu
       Dm                   Am
kangen atiku saben eling sliramu
     Bb                   F
aduh kangmasku.. seng tak tresnani
            Gm      C        F
tino klawan wengi kowe tak kangeni..

    F                 C
tresnoku iki.. tresno kang suci..
        Dm                     Am
yo mung sliramu sing ono neng atiku..
     Bb                   F
cubo rungokno.. tembangku iki
             Gm       C               F
tembang lagu tresno kangen sing tak roso..

(Chorus)
      F
rungokno.. duh rungokno..
      Bb                  F
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    F
kangmasku.. duh kangmasku..
        Bb              F
ndang baliyo kowe tak enteni..

    Bb                   F
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
  C           F
kangenku.. oh kangen..

(Intro) Bb C F Dm Gm C F

      F                     C
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
  Dm                           Am
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
   Bb                  F
mlakune umur.. rabakal luntur
            Gm         C        F
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..

(Int.) D#  A#  D#  A#
       Gm C Am  Bb C F

(Chorus)
      F
rungokno.. duh rungokno..
      Bb                  F
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    F
kangmasku.. duh kangmasku..
        Bb              F
ndang baliyo kowe tak enteni..

    Bb                   F
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
  C           F
kangenku.. oh kangen..

(Intro) Bb C F Dm Gm C F

      F                     C
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
  Dm                           Am
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
   Bb                  F
mlakune umur.. rabakal luntur
            Gm         C        F
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..
     Bb                   F
mlakune umur.. rabakal luntur
               Gm        C          F
kuat nyekel janji.. sing wis tak ugemi..
Lihat Semua Chord Chacha Puspita
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.