Kunci Gitar Sido Rondo - Cak Diqin & Safitri



Capo di fret 5

(Intro) Am Dm Am..
        Am F E..
        Dm  E  Am-Am E

         Am         Dm         Am
mbiyen mulo sliramu wis tak aturi
       Am              F         E
golek bojo sing tresno welas sejati..
       Dm
pungkasane sliramu digawe loro..
      E                    Am  E
ora wurung saikine dadi rondho..

          Am        Dm         Am
nanging piye kabeh iki wis kebacut..
       Am         F          E
ibarat bubur ra bakal dadi sego..
       Dm
mulo getunku iki tanpo upomo..
          E                        Am
ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo..

(Intro) Dm  Am  Dm  Am

(Chorus)
       Am        G        Am
kabeh iki ora perlu digetuni..
        Dm                    Am
janjiku biyen aku saguh ngenteni..
         E
kowe lan aku mugo dadi jodone
           E                    Am E
ra keno prawane tak enteni randane..

       Am          Dm          Am
ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Am          F           E
ing nyatane tresnamu tulus lan suci..
           Dm
sing tak suwun sing gedhe pangapurane..
          E                 Am
andum tresno bebojoan selawase..

(Intro) Am Dm Am..
        Am F E..
        Dm  E  Am-Am E

         Am         Dm         Am
mbiyen mulo sliramu wis tak aturi
       Am              F         E
golek bojo sing tresno welas sejati..
       Dm
pungkasane sliramu digawe loro..
      E                    Am  E
ora wurung saikine dadi rondho..

          Am        Dm         Am
nanging piye kabeh iki wis kebacut..
       Am         F          E
ibarat bubur ra bakal dadi sego..
       Dm
mulo getunku iki tanpo upomo..
          E                        Am
ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo..

(Intro) Dm  Am  Dm  Am

(Chorus)
       Am        G        Am
kabeh iku ora perlu digetuni..
        Dm                    Am
janjiku biyen aku saguh ngenteni..
         E
kowe lan aku mugo dadi jodone
           E                    Am E
ra keno prawane tak enteni randane..

       Am          Dm          Am
ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Am          F           E
ing nyatane tresnamu tulus lan suci..
           Dm
sing tak suwun sing gedhe pangapurane..
          E                 Am
andum tresno bebojoan selawase..
Dm         E                 Am
 andum tresno bebojoan selawase..



Chord Sido Rondho - Cak Diqin & Safitri

(Intro) Dm Gm Dm..
        Dm Bb A..
        Gm  A  Dm-Dm A

         Dm         Gm         Dm
mbiyen mulo sliramu wis tak aturi
       Dm              Bb        A
golek bojo sing tresno welas sejati..
       Gm
pungkasane sliramu digawe loro..
      A                    Dm  A
ora wurung saikine dadi rondho..

          Dm        Gm         Dm
nanging piye kabeh iki wis kebacut..
       Dm         Bb         A
ibarat bubur ra bakal dadi sego..
       Gm
mulo getunku iki tanpo upomo..
          A                        Dm
ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo..

(Intro) Gm  Dm  Gm  Dm

(Chorus)
       Dm        C        Dm
kabeh iki ora perlu digetuni..
        Gm                    Dm
janjiku biyen aku saguh ngenteni..
         A
kowe lan aku mugo dadi jodone
           A                    Dm A
ra keno prawane tak enteni randane..

       Dm          Gm          Dm
ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Dm          Bb          A
ing nyatane tresnamu tulus lan suci..
           Gm
sing tak suwun sing gedhe pangapurane..
          A                 Dm
andum tresno bebojoan selawase..

(Intro) Dm Gm Dm..
        Dm Bb A..
        Gm  A  Dm-Dm A

         Dm         Gm         Dm
mbiyen mulo sliramu wis tak aturi
       Dm              Bb        A
golek bojo sing tresno welas sejati..
       Gm
pungkasane sliramu digawe loro..
      A                    Dm  A
ora wurung saikine dadi rondho..

          Dm        Gm         Dm
nanging piye kabeh iki wis kebacut..
       Dm         Bb         A
ibarat bubur ra bakal dadi sego..
       Gm
mulo getunku iki tanpo upomo..
          A                        Dm
ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo..

(Intro) Gm  Dm  Gm  Dm

(Chorus)
       Dm        C        Dm
kabeh iku ora perlu digetuni..
        Gm                    Dm
janjiku biyen aku saguh ngenteni..
         A
kowe lan aku mugo dadi jodone
           A                    Dm A
ra keno prawane tak enteni randane..

       Dm          Gm          Dm
ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Dm          Bb          A
ing nyatane tresnamu tulus lan suci..
           Gm
sing tak suwun sing gedhe pangapurane..
          A                 Dm
andum tresno bebojoan selawase..
Gm         A                 Dm
 andum tresno bebojoan selawase..

Chord Cak Diqin

Chord Sido Rondo - Cak Diqin & Safitri

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :