Kunci Gitar Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge



Capo di fret 2

(Intro) G F C G
        Em Am C D G

G                     F
 naliko srengenge wis meh mapan turu..
D                   G
 sumburat abang ono ing langit biru..
E                     Am     -Bm
 aku kelingan marang sliramu..
        C           D          G
sing mbiyen pernah ono neng atiku..

G                  F
 kelingan mbiyen naliko kae..
D               G
 aku lan kowe dolan neng tlogo jonge..
E                    Am
 numpak prau lan lungguh sesandingan
        C          D         G      C G
nanging saiki mung tinggal kenangan..

(Chorus)
  G                 F
lungamu ra mergo ra tresno..
  C          D           G
lungamu.. ra mergo kwe cidro..
  Em                    Am
nanging.. amergo wong tuwo
       C        D         G  D
sing kepingin.. uripmu mulyo..

 G                      F
aku ugo mung biso ndongake..
     C         D     G
kowe bahagia.. selawase..
Em                 Am
aku tansah eling kowe..
    C    D             G
nalikane neng tlogo jonge..

(Int.) G F C D G
       Em Am C D G C

G                  F
 kelingan mbiyen naliko kae..
D               G
 aku lan kowe dolan neng tlogo jonge..
E                    Am
 numpak prau lan lungguh sesandingan
        C          D         G      C G
nanging saiki mung tinggal kenangan..

(Chorus)
  G                 F
lungamu ra mergo ra tresno..
  C          D           G
lungamu.. ra mergo kwe cidro..
  Em                    Am
nanging.. amergo wong tuwo
       C        D         G  D
sing kepingin.. uripmu mulyo..

 G                      F
aku ugo mung biso ndongake..
     C         D     G
kowe bahagia.. selawase..
Em                 Am
aku tansah eling kowe..
    C    D             G
nalikane neng tlogo jonge..

  C        D        G  Em
kenangan.. naliko kae..
    C    D             G
nalikane neng tlogo jonge..



Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge

(Intro) A G D A
        F#m Bm D E A

A                     G
 naliko srengenge wis meh mapan turu..
E                   A
 sumburat abang ono ing langit biru..
F#                    Bm     -C#m
 aku kelingan marang sliramu..
        D           E          A
sing mbiyen pernah ono neng atiku..

A                  G
 kelingan mbiyen naliko kae..
E               A
 aku lan kowe dolan neng tlogo jonge..
F#                   Bm
 numpak prau lan lungguh sesandingan
        D          E         A      D A
nanging saiki mung tinggal kenangan..

(Chorus)
  A                 G
lungamu ra mergo ra tresno..
  D          E           A
lungamu.. ra mergo kwe cidro..
  F#m                   Bm
nanging.. amergo wong tuwo
       D        E         A  E
sing kepingin.. uripmu mulyo..

 A                      G
aku ugo mung biso ndongake..
     D         E     A
kowe bahagia.. selawase..
F#m                Bm
aku tansah eling kowe..
    D    E             A
nalikane neng tlogo jonge..

(Int.) A G D E A
       F#m Bm D E A D

A                  G
 kelingan mbiyen naliko kae..
E               A
 aku lan kowe dolan neng tlogo jonge..
F#                   Bm
 numpak prau lan lungguh sesandingan
        D          E         A      D A
nanging saiki mung tinggal kenangan..

(Chorus)
  A                 G
lungamu ra mergo ra tresno..
  D          E           A
lungamu.. ra mergo kwe cidro..
  F#m                   Bm
nanging.. amergo wong tuwo
       D        E         A  E
sing kepingin.. uripmu mulyo..

 A                      G
aku ugo mung biso ndongake..
     D         E     A
kowe bahagia.. selawase..
F#m                Bm
aku tansah eling kowe..
    D    E             A
nalikane neng tlogo jonge..

  D        E        A  F#m
kenangan.. naliko kae..
    D    E             A
nalikane neng tlogo jonge..
Lihat Semua Chord Bagoes Mahotra
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.