Kunci Gitar Baby Shima - Mbalik Kucing



Capo di fret 5

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan..

(Intro) Am G F G
        Am G F G Am

                 Am
biyen mangen klemben
               G
saiki mangen roti
                      F
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    G
saiki golek pacar lagi..

                 Am
po ra ono sing gelem
                G
njaluk mbalik lagi
              F
aku lalekne wae
                    G
mergo wes ra dadi siji..

(Chorus)
         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan..

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
ketimbang dewe mbalik
                      G
mending golek anyar wae..

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan..

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
ketimbang dewe mbalik
                      G
mending golek anyar wae..

(Int.) Am F C G
       Am F C G Am

         Am
mbalik kucing...
         Am
mbalik kucing...

                 Am
biyen mangen klemben
               G
saiki mangen roti
                      F
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    G
saiki golek pacar lagi..

                 Am
po ra ono sing gelem
                G
njaluk mbalik lagi
              F
aku lalekne wae
                    G
mergo wes ra dadi siji..

(Chorus)
         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan..

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
ketimbang dewe mbalik
                      G
mending golek anyar wae..

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan..

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
ketimbang dewe mbalik
                      G
mending golek anyar wae..

(Outro) Am F C G
        Am F C G Am



Baby Shima - Mbalik Kucing

         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
saiki dewe wes mantan
                  C
ra sah ngimpi balikan..

(Intro) Dm C Bb C
        Dm C Bb C Dm

                 Dm
biyen mangen klemben
               C
saiki mangen roti
                      Bb
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    C
saiki golek pacar lagi..

                 Dm
po ra ono sing gelem
                C
njaluk mbalik lagi
              Bb
aku lalekne wae
                    C
mergo wes ra dadi siji..

(Chorus)
         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
saiki dewe wes mantan
                  C
ra sah ngimpi balikan..

         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
ketimbang dewe mbalik
                      C
mending golek anyar wae..

         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
saiki dewe wes mantan
                  C
ra sah ngimpi balikan..

         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
ketimbang dewe mbalik
                      C
mending golek anyar wae..

(Int.) Dm Bb F C
       Dm Bb F C Dm

         Dm
mbalik kucing...
         Dm
mbalik kucing...

                 Dm
biyen mangen klemben
               C
saiki mangen roti
                      Bb
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    C
saiki golek pacar lagi..

                 Dm
po ra ono sing gelem
                C
njaluk mbalik lagi
              Bb
aku lalekne wae
                    C
mergo wes ra dadi siji..

(Chorus)
         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
saiki dewe wes mantan
                  C
ra sah ngimpi balikan..

         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
ketimbang dewe mbalik
                      C
mending golek anyar wae..

         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
saiki dewe wes mantan
                  C
ra sah ngimpi balikan..

         Dm
mbalik kucing
              Bb
emoh mbalik kucing
                  F
ketimbang dewe mbalik
                      C
mending golek anyar wae..

(Outro) Dm Bb F C
        Dm Bb F C Dm
Lihat Semua Chord Baby Shima
Posted on : by
Related Chords: