Kunci Gitar Awwalu Adella Putri - Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh)



(Intro) C Fm C Fm
        C Fm C Fm
        Em Am Dm Fm G

C
wis suwe..
 Fm                   C
aku karo kowe mlaku bebarengan
Fm                       Em  Am
nyawijining tresno bakal kelingan
 Dm       D7       G
opo kui arti perjuangan..

C
nyatane..
   Fm                   C
saiki kowe malah njaluk bubaran..
  Fm                     Em   Am
medhot tresnoku opo wis ora sayang..
 Dm       D7        G
opo iki akhir perjuangan..

    F             G
senajan loro ning ati
    E        Am
wis kepati pati
     Bb
aku ora bakal lali
       G
karo tumindakmu iki..

(Chorus)
            C        E          Am
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
  A          Dm      Em
remuk lan ajure ati iki
        F           G
bakal lali tak tambani
      C          E
mergo tresnoku suci
           Am       A
ora mung modal.. janji
        Dm           Em
terange langit lan bumi..
     Fm    G     C Fm C Fm
sing bakal nyekseni..

(Int.) Dm  Fm  C E Am A
       Dm Fm G..

C
nyatane..
   Fm                   C
saiki kowe malah njaluk bubaran..
  Fm                     Em   Am
medhot tresnoku opo wis ora sayang..
 Dm       D7        G
opo iki akhir perjuangan..

    F             G
senajan loro ning ati
    E        Am
wis kepati pati
     Bb
aku ora bakal lali
       G
karo tumindakmu iki..

(Chorus)
            C        E          Am
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
  A          Dm      Em
remuk lan ajure ati iki
        F           G
bakal mari tak tambani
      C          E
mergo tresnoku suci
           Am       A
ora mung modal.. janji
        Dm           Em F
terange langit lan bumi..

            C        E          Am
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
    A            Dm
senajan kowe minggat..
       Em         F           G
cidro iki bakal lali tak tambani
      C      E            Am       A
tresnoku iki.. ora mung modal.. janji
        Dm           Em F
terange langit lan bumi
     Fm    G     C
sing bakal nyekseni..
     Fm          C
sing bakal nyekseni..
     Fm          C
sing bakal nyekseni..
Lihat Semua Chord Awwalu Adella Putri
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.