Kunci Gitar Arya Galih - Esemu Semangatku



(Intro) C F G C
        Em F G

C              Em
 apuranen salahku seng wingi
F                        G
 seng seh sering dolanan ati
C               Em
 nganti nganti awakku lali 
F                     G
 yen mung kowe seng gemati..

C              Em
 uripku peteng ra no awakmu
F                      G
 koyo dalan seng tanpo lampu
C             Em
 uwis saiki padhangono atiku
F                 G
 ojo ngalih soko uripku..

E            Am                  -G
 yen nyawang lintang wanci ndalu..
F       D       G
 koyo kelingan esemmu..

(Chorus)
   C
nyawang kowe ngguyu..
     Em
melu seneng atiku..
    F    D       G
esemmu.. semangatku..
        C
yo mung siji tresnaku..
      Em
amung kanggo awakmu..
    F
tetepo neng sandingku
    G                      C
aku lan kowe.. selawase bersatu..

(Int.) Am -G F G
       C -G/B Am -G F G..

C              Em
 uripku peteng ra no awakmu
F                      G
 koyo dalan seng tanpo lampu
C             Em
 uwis saiki padhangono atiku
F                 G
 ojo ngalih soko uripku..

E            Am                  -G
 yen nyawang lintang wanci ndalu..
F       D       G
 koyo kelingan esemmu..

(Chorus)
   C
nyawang kowe ngguyu..
     Em
melu seneng atiku..
    F    D       G
esemmu.. semangatku..
        C
yo mung siji tresnaku..
      Em
amung kanggo awakmu..
    F
tetepo neng sandingku
    G                      C
aku lan kowe.. selawase bersatu..

   C
nyawang kowe ngguyu..
     Em
melu seneng atiku..
    F    D       G
esemmu.. semangatku..
        C
yo mung siji tresnaku..
      Em
amung kanggo awakmu..
    F
tetepo neng sandingku
    G                      C
aku lan kowe.. selawase bersatu..
Lihat Semua Chord Arya Galih
Posted on : by
Related Chords: