Kunci Gitar Arlida Putri - Lintang Sayank



Capo di fret 4

(Intro) F G C Am
        F G C

   C                    G
lintang.. sing ono ing awang awang
      Am          Em
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
  F                           C
marang.. wong sing paling tak sayang
       Dm                       G
rung biso nyanding mung biso nyawang..

C                   G
jane lewat moto aku kroso
                Am
gedene roso tresno..
                       F
sing tok simpen ning dodo..
C                       G
nganti.. kapan aku biso ungkapno
                   F      G   C
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
   C                    G
lintang.. sing ono ing awang awang
      Am          Em
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
  F                           C
marang.. wong sing paling tak sayang
       Dm                       G
rung biso nyanding mung biso nyawang..

   C                     G
lintang.. yen nyawang atiku padang
        Am                 Em
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
  F                  C
bingung.. atiku dadi ngrambyah
     Dm                  G
roso bungah iki ra biso ilang..

(Int.) C G Am Em F C Dm G

C                   G
jane lewat moto aku kroso
                Am
gedene roso tresno..
                       F
sing tok simpen ning dodo..
C                       G
nganti.. kapan aku biso ungkapno
                   F      G   C
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
   C                    G
lintang.. sing ono ing awang awang
      Am          Em
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
  F                           C
marang.. wong sing paling tak sayang
       Dm                       G
rung biso nyanding mung biso nyawang..

   C                     G
lintang.. yen nyawang atiku padang
        Am                 Em
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
  F                  C
bingung.. atiku dadi ngrambyah
     Dm                  G
roso bungah iki ra biso ilang..

   C                    G
lintang.. sing ono ing awang awang
      Am          Em
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
  F                           C
marang.. wong sing paling tak sayang
       Dm                       G
rung biso nyanding mung biso nyawang..

   C                     G
lintang.. yen nyawang atiku padang
        Am                 Em
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
  F                  C
bingung.. atiku dadi ngrambyah
     Dm                  G     C
roso bungah iki ra biso ilang..



Arlida Putri

(Intro) A B E C#m
        A B E

   E                    B
lintang.. sing ono ing awang awang
      C#m         G#m
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
  A                           E
marang.. wong sing paling tak sayang
       F#m                      B
rung biso nyanding mung biso nyawang..

E                   B
jane lewat moto aku kroso
                C#m
gedene roso tresno..
                       A
sing tok simpen ning dodo..
E                       B
nganti.. kapan aku biso ungkapno
                   A      B   E
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
   E                    B
lintang.. sing ono ing awang awang
      C#m         G#m
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
  A                           E
marang.. wong sing paling tak sayang
       F#m                      B
rung biso nyanding mung biso nyawang..

   E                     B
lintang.. yen nyawang atiku padang
        C#m                G#m
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
  A                  E
bingung.. atiku dadi ngrambyah
     F#m                 B
roso bungah iki ra biso ilang..

(Int.) E B C#m G#m A E F#m B

E                   B
jane lewat moto aku kroso
                C#m
gedene roso tresno..
                       A
sing tok simpen ning dodo..
E                       B
nganti.. kapan aku biso ungkapno
                   A      B   E
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
   E                    B
lintang.. sing ono ing awang awang
      C#m         G#m
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
  A                           E
marang.. wong sing paling tak sayang
       F#m                      B
rung biso nyanding mung biso nyawang..

   E                     B
lintang.. yen nyawang atiku padang
        C#m                G#m
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
  A                  E
bingung.. atiku dadi ngrambyah
     F#m                 B
roso bungah iki ra biso ilang..

   E                    B
lintang.. sing ono ing awang awang
      C#m         G#m
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
  A                           E
marang.. wong sing paling tak sayang
       F#m                      B
rung biso nyanding mung biso nyawang..

   E                     B
lintang.. yen nyawang atiku padang
        C#m                G#m
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
  A                  E
bingung.. atiku dadi ngrambyah
     F#m                 B     E
roso bungah iki ra biso ilang..
Lihat Semua Chord Arlida Putri
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.