Kunci Gitar Arga Marvel - Janjiku



Capo di fret 2

(Intro) G D Em D C  D..

  G      D             Em
panas.. udan wes ra kroso..
E       Am
aku rekoso yo mung
    C            D
kanggo kowe ning atiku..

  G      D           Em
rino.. wengi tak belani..
 E           Am        C
aku wes ra wedi mergo iki
     D
demi kowe sayangku

       C                D
mugo wae kowe iso ngerteni..
          C
yen tresnaku siji
           D
kowe ning ati..

(Chorus)
        G          D
sabar sayang.. sabaro..
      Em     D
entenono baliku
        C           D         G
cukup dungomu sehat lan kewarasan..

       C          D
aku janji sak cepete
    Bm          Em
nemoni wong tuwomu
      Am             D        G  D
bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

(Int.) C  Bm  C  D
       C  D  Bm  Em
       C  D  G D

(Chorus)
        G          D
sabar sayang.. sabaro..
      Em     D
entenono baliku
        C           D         G
cukup dungomu sehat lan kewarasan..

       C          D
aku janji sak cepete
    Bm          Em
nemoni wong tuwomu
      Am             D        G  D
bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

        G          D
sabar sayang.. sabaro..
      Em     D
entenono baliku
        C           D         G
cukup dungomu sehat lan kewarasan..

       C          D
aku janji sak cepete
    Bm          Em
nemoni wong tuwomu
      Am             D        G
bakal tak lamar kowe dadi bojoku..
      Am             D        G
bakal tak lamar kowe dadi bojoku..



Arga Marvel - Janjiku

(Intro) A E F#m E D  E..

  A      E             F#m
panas.. udan wes ra kroso..
F#      Bm
aku rekoso yo mung
    D            E
kanggo kowe ning atiku..

  A      E           F#m
rino.. wengi tak belani..
 F#          Bm        D
aku wes ra wedi mergo iki
     E
demi kowe sayangku

       D                E
mugo wae kowe iso ngerteni..
          D
yen tresnaku siji
           E
kowe ning ati..

(Chorus)
        A          E
sabar sayang.. sabaro..
      F#m    E
entenono baliku
        D           E         A
cukup dungomu sehat lan kewarasan..

       D          E
aku janji sak cepete
    C#m         F#m
nemoni wong tuwomu
      Bm             E        A  E
bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

(Int.) D  C#m  D  E
       D  E  C#m  F#m
       D  E  A E

(Chorus)
        A          E
sabar sayang.. sabaro..
      F#m    E
entenono baliku
        D           E         A
cukup dungomu sehat lan kewarasan..

       D          E
aku janji sak cepete
    C#m         F#m
nemoni wong tuwomu
      Bm             E        A  E
bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

        A          E
sabar sayang.. sabaro..
      F#m    E
entenono baliku
        D           E         A
cukup dungomu sehat lan kewarasan..

       D          E
aku janji sak cepete
    C#m         F#m
nemoni wong tuwomu
      Bm             E        A
bakal tak lamar kowe dadi bojoku..
      Bm             E        A
bakal tak lamar kowe dadi bojoku..
Lihat Semua :

Arga Marvel

Chord Kunci Gitar lainnya: