Kunci Gitar Arga Marvel - Getun Ngguri



Capo di fret 4

(Intro) F Em Dm C
        F Em Dm G

C      Em     F        G        Em
duh Gusti.. paringono aku kuat ati..
      A        Dm  G
nalikane dilarani..
C   Em           F            G        Em
opo ra mbok pikirno, aku sing uwes rekoso..
A   Dm             G
  nanging tambah loro..

Em          Am
 pingin tak tinggalno..
  Bb                   G
nanging ora tego.. kudune kowe kroso..

(Chorus)
 F   Em            Am      G   D
iki ati sing wes siap mbok larani..
    F                Em
ra iso lali caramu nglarani..
   Dm         G
tembus njero ati..

 F   Em            Am      G   D
iki ati sing wes siap mbok larani..
        F                 Em
sok nek wes ngerti.. wes onok bukti..
 F    G       C
ojo getun ngguri..

(Int.) F Em F Em
       F Em Dm G
       C G

C      Em     F        G        Em
duh Gusti.. paringono aku kuat ati..
      A        Dm  G
nalikane dilarani..
C   Em           F            G        Em
opo ra mbok pikirno, aku sing uwes rekoso..
A   Dm             G
  nanging tambah loro..

Em          Am
 pingin tak tinggalno..
  Bb                   G
nanging ora tego.. kudune kowe kroso..

(Chorus)
 F   Em            Am      G   D
iki ati sing wes siap mbok larani..
    F                Em
ra iso lali caramu nglarani..
   Dm         G
tembus njero ati..

 F   Em            Am      G   D
iki ati sing wes siap mbok larani..
        F                 Em
sok nek wes ngerti.. wes onok bukti..
 F    G      F Em F Fm
ojo getun mburi..



Arga Marvel - Getun Ngguri

(Intro) A G#m F#m E
        A G#m F#m B

E      G#m    A        B        G#m
duh Gusti.. paringono aku kuat ati..
      C#       F#m B
nalikane dilarani..
E   G#m          A            B        G#m
opo ra mbok pikirno, aku sing uwes rekoso..
C#  F#m            B
  nanging tambah loro..

G#m         C#m
 pingin tak tinggalno..
  D                    B
nanging ora tego.. kudune kowe kroso..

(Chorus)
 A   G#m           C#m     B   F#
iki ati sing wes siap mbok larani..
    A                G#m
ra iso lali caramu nglarani..
   F#m        B
tembus njero ati..

 A   G#m           C#m     B   F#
iki ati sing wes siap mbok larani..
        A                 G#m
sok nek wes ngerti.. wes onok bukti..
 A    B       E
ojo getun ngguri..

(Int.) A G#m A G#m
       A G#m F#m B
       E B

E      G#m    A        B        G#m
duh Gusti.. paringono aku kuat ati..
      C#       F#m B
nalikane dilarani..
E   G#m          A            B        G#m
opo ra mbok pikirno, aku sing uwes rekoso..
C#  F#m            B
  nanging tambah loro..

G#m         C#m
 pingin tak tinggalno..
  D                    B
nanging ora tego.. kudune kowe kroso..

(Chorus)
 A   G#m           C#m     B   F#
iki ati sing wes siap mbok larani..
    A                G#m
ra iso lali caramu nglarani..
   F#m        B
tembus njero ati..

 A   G#m           C#m     B   F#
iki ati sing wes siap mbok larani..
        A                 G#m
sok nek wes ngerti.. wes onok bukti..
 A    B      A G#m A Am
ojo getun mburi..
Lihat Semua Chord Arga Marvel
Posted on : by
Related Chords: