Kunci Gitar Anni Viviola - Salah Konco


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em
        Em-D-C D Em
        Em-D-C D G

G
Kowe ra bedo
Bm
Karo sing liane
       C    D    G  D
Nggawe ati iki loro..

G
Remuk atiku..
    Bm
Ngerti tingkah lakumu
     C            D   G
Wani nikung nang mburiku..

          C
Kowe sahabatku
     D        G
Sing cerak ro aku
         C          D        G
Tegane Kowe wani khianati kancamu

           C
Kowe sing tak sayang
     D      G
Podo karo dee..
    C
Aku wes wegah..
        D
Mending ku pisah

(Chorus)
          C
Aku salah konco
    D         G
Tresnoku di gowo lungo
          C            D           G
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

        C
Aku ora nyongko
  D       G
Gawe ati iki loro
         C         D            G
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

        C
Aku ora nyongko
D         Bm   Em
Aku ra percoyo..
       C    D      G  D
Jebul aku salah konco..

(Interlude) C D G  C D G
            C D G  C D G

          C
Kowe sahabatku
     D        G
Sing cerak ro aku
         C          D        G
Tegane Kowe wani khianati kancamu

           C
Kowe sing tak sayang
     D      G
Podo karo dee..
    C
Aku wes wegah..
        D
Mending ku pisah

(Chorus)
          C
Aku salah konco
    D         G
Tresnoku di gowo lungo
          C            D           G
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

        C
Aku ora nyongko
  D       G
Gawe ati iki loro
         C         D            G
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

        C
Aku ora nyongko
D         Bm   Em
Aku ra percoyo..
       C    D      G   D
Jebul aku salah konco..

          C
Aku salah konco
    D         G
Tresnoku di gowo lungo
          C            D           G
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

        C
Aku ora nyongko
  D       G
Gawe ati iki loro
         C         D            G
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

        C
Aku ora nyongko
D         Bm   Em
Aku ra percoyo..
       C    D      G   D G
Jebul aku salah konco..



Anni Viviola - Salah Konco

(Intro) F#m D E F#m
        F#m D E F#m
        F#m-E-D E F#m
        F#m-E-D E A

A
Kowe ra bedo
C#m
Karo sing liane
       D    E    A  E
Nggawe ati iki loro..

A
Remuk atiku..
    C#m
Ngerti tingkah lakumu
     D            E   A
Wani nikung nang mburiku..

          D
Kowe sahabatku
     E        A
Sing cerak ro aku
         D          E        A
Tegane Kowe wani khianati kancamu

           D
Kowe sing tak sayang
     E      A
Podo karo dee..
    D
Aku wes wegah..
        E
Mending ku pisah

(Chorus)
          D
Aku salah konco
    E         A
Tresnoku di gowo lungo
          D            E           A
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

        D
Aku ora nyongko
  E       A
Gawe ati iki loro
         D         E            A
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

        D
Aku ora nyongko
E         C#m  F#m
Aku ra percoyo..
       D    E      A  E
Jebul aku salah konco..

(Interlude) D E A  D E A
            D E A  D E A

          D
Kowe sahabatku
     E        A
Sing cerak ro aku
         D          E        A
Tegane Kowe wani khianati kancamu

           D
Kowe sing tak sayang
     E      A
Podo karo dee..
    D
Aku wes wegah..
        E
Mending ku pisah

(Chorus)
          D
Aku salah konco
    E         A
Tresnoku di gowo lungo
          D            E           A
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

        D
Aku ora nyongko
  E       A
Gawe ati iki loro
         D         E            A
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

        D
Aku ora nyongko
E         C#m  F#m
Aku ra percoyo..
       D    E      A   E
Jebul aku salah konco..

          D
Aku salah konco
    E         A
Tresnoku di gowo lungo
          D            E           A
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

        D
Aku ora nyongko
  E       A
Gawe ati iki loro
         D         E            A
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

        D
Aku ora nyongko
E         C#m  F#m
Aku ra percoyo..
       D    E      A   E A
Jebul aku salah konco..
Lihat Semua Chord Anni Viviola
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.